MLADEN VULETIĆ RAZNESEN SMRĆU SVOJE PRIJATELJICE: Duboko potrešen tragedijom
Mladen Vuletić, Foto: Printscreen

bol

MLADEN VULETIĆ RAZNESEN SMRĆU SVOJE PRIJATELJICE: Duboko potrešen tragedijom

"Uvek je bila nasmejana..."

Objavljeno: 15:50h

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Dominikanskoj Republici. U kući je nađeno oproštajno pismo, a njene noge su bile vezane, dok su tegovi bili vezan za glavu na kojoj je bio i beli veo.

Povodom njene smrti se i oglasio i Mladen Vuletić sa kojim je bila deo rijalitija.

- Šokiran sam. Bili smo zajedno u Parovima, Jedna predobra, predivna žena i dobar drug. Uvek je bila nasmejana i spremna za šalu. Mnogo životnog iskustva iza sebe i bezbroj zanimljivih priča. Baš smo bili dobri drugovi tamo. Ostaće žal za njom i pitanje zašto je to moralo da se desi. Iskreno saučešće porodici - rekao nam je skrhan Mladen.

Voljenka Ilić danas je pronađena mrtva u bazenu
Voljenka Ilić danas je pronađena mrtva u bazenufoto: Printscreen/ TV Happy

Tokom učešća u rijalitiju Parovi, javno je govorila o tome da je pokušala da se ubije.

- Da. Pokušala sam samoubistvo, nisam videla svoje bolje sutra i nisam videla svrhu svog života. Htela sam da se automobilom zakucam u bankinu i prekratim muke koje imam. Moj ceo život je kao šansa, šansa i ništa.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video:

00:05

Jelena Pešić i Mladen Vuletic svadba

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.