GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O ANI NIKOLIĆ! HOĆE DA JE NAĐE: Strepi za nju
Goga Sekulić, Foto: M.M./ATAImages

iskrena

GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O ANI NIKOLIĆ! HOĆE DA JE NAĐE: Strepi za nju

Goga iskreno o Ani Nikolić, pa progovorila o njenom skandalu

Objavljeno: 22:07h

Pevačica Ana Nikolić našla se u žiži interesovanja javnosti prethodnih nedelja zbog čitavog niza skandala, naročito zbog svađa sa menadžerom i šokantih tvrdnji o konzumiranju opijata.

Povodom ovoga među prvima se oglasila i Goga Sekulić koja je stala na stranu poznate pevačice, i tom prilikom ispirčala da joj je Ana jednom učinila veliku uslugu za koju niko nije znao, a sada je otkrila i da li se čula sa Nikolićevom nakon svega.

- Nisam, ali planiram da je nađem. Ne bih preko društvenih mreža, možda neko drugi ima šifre, ali nekako ću je naći - istakla je pevačica, pa dodala:

Goga Sekulić o Ani Nikolić
Goga Sekulić o Ani Nikolićfoto: Milan Maricic/ATAImages

- Svi mi ljudi prolazimo kroz neke životne situacije, neko se izbori sa tim, a neko ne. Mnogo zavisi od toga sa kim živimo, ko su nam roditelji, ko su nam prijatelji i od okruženja naravno.

- Verujem sigurno da kad je ona bila najpopularnija, da su svi oko nje trčali. Ja to gledam po sebi, izbacim hit i pravi prijatelji su uvek tu i moja porodica. Moji roditelji su strogi i dan danas, ima kritika uvek, 'zakopčaj se', 'je l' moraš da se slikaš u kupaćem', uvek imaju neke primedbe. Međutim, nekako je to tako, kad imaš dobra kola, mnogo para, jede se po dobrim restoranima, sad će neko da se uvredi ali nema veze, tad su svi tu, a čim neko malo padne svi se pokupe i odu kod tih sledećih, a ovi ostanu sam. Zato čovek mora biti mentalno jak i nastaviti dalje - rekla je Goga.

Anu Nikolić podržala koleginica
Anu Nikolić podržala koleginicafoto: G. G./ATAImages.

Goga je otkrila i da li postoji mogućnost da Ani doprinese cela ova situacija, te da na takav način filtrira ljude koji vide samo korist u njoj.

- Pa ne znam, najbolje je kad ostane sama sa sobom, i tada dobro da razmisli. Kako je živela ranije, kako živi sada. Uvek može da se menja budućnost i da se donese neka odluka. Od mene ima podršku svakako - otkrila je pevačica.

Goga je pomenula da su njeni roditelji strogi još uvek, a sada nam je otkrila i da li smatra da upravo ta velika ljubav nekada može da ugrozi decu.

- Roditelji su najbolji prijatelji, ali nekada mogu i da upropaste svoju decu. Zbog načina života i problema, dešava se da ih upropaste nesvesno, mada ima i onih koji to rade svesno. Nisu svi roditelji isti. Koliko puta sam čula da bi neki roditelji dali sve da imaju decu, a neki koji imaju ne vode račina o njima. Došlo je teško i ludo vreme, nema poštovanja, a mene to mnogo nervira - rekla nam je ona.

Bonus video:

00:18

Evo kako se ponaša Ana Nikolić posle skandala

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.