ONA JE NAJPOZNATIJA RASTURAČICA BRAKOVA U SRBIJI! SVAKOJ DRUGARICI JE SKINULA MUŽA/DEČKA: Izoperisala se KOMPLETNO
Maja Marinković, Foto: Facebook printscreen/Maja Marinković

pre i posle

ONA JE NAJPOZNATIJA RASTURAČICA BRAKOVA U SRBIJI! SVAKOJ DRUGARICI JE SKINULA MUŽA/DEČKA: Izoperisala se KOMPLETNO

Da li biste je prepoznali?

Objavljeno: 09:00h

Maja Marinković ne krije da je neko ko je na sebi uradio razne korekcije, kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, ali zbog toga često trpi velike krtike i negativne komentare.

Na Majinom zvaničnom Instagram profilu i dalje stoje njene stare slike, pre svake korekcije koju je radila, što pokazuje da od svog starog izgleda nema komplekse, iako je u raznim svađama mnogi baš tu "udaraju".

Maja je veliku pažnju privukla kad se prvi put pojavila u "Zadruzi 2", a muškarce je već tad privlačila svojim zgodnim telom, koje je po svemu sudeći uvek imala, jer to vidimo i na slikama koje su stare osam godina.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja je najviše korekcija uradila na svom licu, gde je pored hijaluronskih dodataka operisala nos, uradila zube, povećavala usne, tetovirala obrve i više puta radila zahvat koji se zove "mačje oči".

Maja je i tad imala tetovaže po kojima je prepoznatljiva.

Podsetimo, bivši zadrugari i ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš suočili su se sinoć u emisiji uživo prvi put nakon njenog raskida sa Bilalom Brajlovićem, a varnice su očigledno sevale sa obe strane.

- Janjuše je l' se slažeš da Maja sija? - pitala je voditeljka.

- Većinu se slažem, dosta stvari. Biće ovo jedna zanimljiva noć, oko mene sve lepe devojke, ovo je neverovatno. Čudo - rekao je Janjuš.

- Pa, hvala svakako na komplimentima, ali ja volim da se sredim za svaku emisiju - rekla je Maja, a potom progovorila o Bilalu:

- Da, to je istina. Ne mogu da ostanem bez komentara, ali ne bih preterano išla u detalje. On je dobar dečko, neću pričati ništa loše jer bih pljunula po sebi. Mi smo dva sveta, navikla sam na drugačiji život i nisu nam se putevi susreli i razišli smo se - rekla je Maja.

Maja je nedavno raskinula sa Bilalom
Maja je nedavno raskinula sa Bilalomfoto: M.P./ATAImages

- Ko kome nije mogao da se prilagodi i ko koga nije mogao da isprati? - pitala je voditeljka.

- Stvarno smo imali lepih trenutaka, ali bilo je i dosta svađa. U poslednje vreme je to bilo malo češće, totalno smo drugačiji. Malo sam i zbunjena, umorna - rekla je Maja.

- Janjuše je l' si očekivao da će opstati? - pitala je voditeljka.

- U šoku sam bio jutros, nisam tako rano očekivao raskid. Nekako mi je lakše psihički i nadam se da se neće pomiriti. Nije ti nikad svejedno kad ti bivša ima momka, lakše ti je kad je slobodna i neka bude ovako kako jeste. Meni ni ne izgleda da je nešto tužna, neverovatno kako se i dalje oblači najbolje - rekao je Janjuš.

- Hvala. Nadovezaću se, možda jesmo prebrzo ušli u zajednički život. Neke stvari moraju da budu prioriteti - rekla je Maja.

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

(Espreso/Alo/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.