DEKE IZ SRBIJE OBOŽAVA, ALI U KREVETU! Miljenica PENZIONERA ponovo GOLIŠAVA: Jedan detalj SVI ZUMIRAJU (FOTO)
Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

VRELE FOTKE

DEKE IZ SRBIJE OBOŽAVA, ALI U KREVETU! Miljenica PENZIONERA ponovo GOLIŠAVA: Jedan detalj SVI ZUMIRAJU (FOTO)

Njeno telo mami uzdahe

Objavljeno: 19:57h

Bivša rijaliti učesnica Milijana Bogdanović postala je popularna nakon što je u rijaliti ušla sa pola veka starijim penzionerom Milojkom s kojim se i venčala, međutim njihova ljubav je "pukla", a nakon svega ona se zaposlila kao kondukterka.

Milijana se potpuno povukla iz javnosti, a na mrežema se baš retko oglašava, međutim, sada je postala aktivnija no ikada.

Milijana Bogdanović
foto: Printscreen Instagram/milijanabogdanovic

Ona sada radi kao konduktera u rodnom gradu, a nakon priče da je sada smuvala više od 20 godina starijeg muškarca, Miljana se razgolitila.

Milijana se skinula u bikini i sliku objavila na svom Instagramu, a u prvom planu su grudi i njenog telo - koje se nije specijalno promenilo od učešća u rijalitiju.

1 / 3 Foto: Printskrin: Instagram/milijanabogdanovic

Ono što su mnogi primetili jeste da na ruci nosi prsten, međutim nije poznato da li je isti poklon od navodnog stariejg dečka.

Podsetimo, Milijana se proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

Naime, javnost je pamti kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem (78), kao i sa oženjenim pevačem Ivanom Gavrilovićem, a nedavno se pisalo da ima novog dečka koji je 23 godine stariji od nje.

Bonus video:

00:13

IVAN GAVRILOVIĆ I MILIJANA SE NE RAZDVAJAJU! Evo kako se provode posle Parova

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.