MUŽ NEDE ARNEIĆ JE OD NJE BIO STARIJI 32 GODINE: Ludo ga je volela, njega SVI znate
Neda Arnerić, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

MUŽ NEDE ARNEIĆ JE OD NJE BIO STARIJI 32 GODINE: Ludo ga je volela, njega SVI znate

Ljubavna priča Nede Arnerić i Radeta Markovića nikada nije ostavila gorak trag u njenim sećanjima

Objavljeno: 14:54h

Jedna od najlepših jugoslovenskih diva bila je definitivno Neda Arnerić. Glumica je u 67. godini pronađena mrtva u svom stanu, a tada je glumac Feđa Stojanović za domaće medije rekao kako je Neda umrla na dan kada je rođen njen pokojni suprug Milorad Mešterović.

Milorad je bio njen suprug i velika ljubav, a do dana svoje smrti odlazak nikada nije prebolela.

— Neda je preminula na dan kada je njen voljeni Miša rođen. Njegova duga i teška bolest ju je slomila, a njegov odlazak potpuno ju je ugasio — rekao je Stojanović, koji se sa Nedom družio čitavog njenog života.

Glumica Neda Arnerić
Glumica Neda Arnerićfoto: Draga, Dragan Kadić

Međutim, i pre ove velike ljubavi, imala je dva braka.

Poznato je da je njen suprug bio Dejan Karaklajić, koji je bio u braku i sa Tanjom Bošković, ali Neda je volela i još jednog poznatog Srbina. U pitanju je bio glumac Rade Marković, nekadašnji suprug glumice Olivere Marković i otac Gorana Markovića.

Ta ljubav bila je svojevrsno "zabranjeno voće", jer je Marković bio čak 32 godine stariji od Nede.

— Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama se fenomenalno uklapalo. Nisam shvatala zbog čega se svi zgražavaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu sa mojom mamom. Možete da zamislite...

— Čak 32 godine je ogromna razlika koju ja nisam osećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, da čitam pametne pisce, pripremam ulogu za pozorište. Naučila sam da skijam, da igram tenis, šetali smo po planinama, zavolela sam prirodu... Bilo nam je prelepo. I sve dok je Rade bio živ, kada god bismo se sreli, s nostalgijom smo se prisećali tih naših godina. On je imao veliku ulogu u mom životu — pričala je svojevremeno Neda.

Na pitanje u kakvim je odnosima bila s Radetovim sinom, rediteljem Goranom Markovićem, imala je simpatičan odgovor.

— Goran je bio beskrajno duhovit čovek. U vreme kad sam bila u braku s njegovim tatom, to je za sve nas bila smešna situacija. Bila sam mu, zapravo, maćeha, pa me zafrkavao: "Mama, daj mi džeparac za bioskop", ili: "Mama, jesi spremila nešto za ručak?" On je okrenuo sve na šalu, nije mu to teško padalo, kao ni meni. A posle je i Goran povukao na tatu, jer uvek je imao mlađe žene. Ne pada jabuka daleko od stabla — rekla je Neda za jedan hrvatski medij.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.