ANĐELA ĐURUČIĆ ZABRINULA PRATIOCE! Pokazala MODRICE i PODLIVE po TELU, evo šta joj se DEŠAVA
Anđela Đuričić, Foto: Antonio Ahel/ATA Images

POGLEDAJTE

ANĐELA ĐURUČIĆ ZABRINULA PRATIOCE! Pokazala MODRICE i PODLIVE po TELU, evo šta joj se DEŠAVA

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić pokazala je modrice i podline na nogama

Objavljeno:

Anđela Đuričić vratila se u rodnuCrnu Goru posle raskida sa Zvezdanom Slavnićem, otakle svakodnevno objavljuje svojim pratiocima kao provodi dane.

Sada se našla u velikom problemu i od fanova je zatražila pomoć. Naime, Anđela se požalila svojim pratiocima da su je izujedali komarci i da su joj se pojavile modrice i podlivi po telu.

- Šta koristite protiv komaraca? Mene su nagrdili - upitala je Anđela svoje pratioce.

Objava Anđele Đuričić
Objava Anđele Đuričićfoto: Printscreen/instagram/andjeladjuricic

- Da li se i vama dešava da vas ujede komarac i vi logično počešete se malo tu i ishod budu modrice kao meni? - pitala je Đuričićeva.

- Dušo draga, moja ćerka je imala isti problem i morala je da poseti doktora, nije šala. Slab imunitet - glasila je jedna od poruka koja joj je stigla, a Anđela je odmah odgovorila:

 'Dušo draga, moja ćerka je imala isti problem i morala je da poseti doktora, nije šala. Slab imunitet' glasio se jedan od komentara
"Dušo draga, moja ćerka je imala isti problem i morala je da poseti doktora, nije šala. Slab imunitet" glasio se jedan od komentarafoto: Printscreen/instagram/andjeladjuricic

- Takođe, najčešći odgovor da pođem kod doktora, možda je pad imuniteta ili nisko gvožđe. Hvala, proveriću - odgovorila je Anđela i otkrila da planira da poseti doktora zbog ove situacije.

Inače, kako su nedavno pisali mediji, Anđela je navodno u Crnoj Gori našla novog dečka koji je iz imućne porodice i stariji je od nje.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.