KOJE POZNATE LEPOTICE JE HIPNOTISAO ĆAZIM OSMANI? Biznismen je bio sa "POLA SRPSKE ESTRADE", SPISAK JE DUGAČAK
Ćazim Osmani sa Natašom, Foto: Kurir štampano

LJUBAV JE TO

KOJE POZNATE LEPOTICE JE HIPNOTISAO ĆAZIM OSMANI? Biznismen je bio sa "POLA SRPSKE ESTRADE", SPISAK JE DUGAČAK

Mnoge naše poznate dame vezu sa Ćazimom nikada nisu potvrdile, a neke imaju zajedničke fotografije.

Objavljeno: 08:49h

Verujemo da i ptice na grani znaju da albanski biznismen Ćazim Osmani ima jednu slabu tačku - naše pevačice.

Ovaj poznati ali i kontroverzni biznismen iza sebe ima finu kolekciju bivših ljubavi sa estradne scene, te se može reči da je "umeo sa pevačicama".

Mnoge naše poznate dame ovu vezu nikada nisu potvrdile, a neke nisu ostale imune te su delile i fotografije sa njim, kako medijima tako i prijateljima.

Ćazim iza sebe ima finu kolekciju bivših ljubavi sa estrade
Ćazim iza sebe ima finu kolekciju bivših ljubavi sa estradefoto: Damir Dervišagić

NATAŠA BEKVALAC

Svi se sećamo kada je veza Nataše i Ćazima bila broj 1 u svim srpskim medijima. Tokom 2011. godine ljubavna afera Ćazima i novosadske lepotice je sve zanimala. Ovaj par je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskoj, a albanski biznismen ju je zasipao zlatnim nakitom i dijamantima. Međutim, ovu vezu javnost nikada nije prihvatila sa oduševljenjem, te je Nataša dobila pregršt kritika. Ubrzo su i prekinuli romansu.

Ovaj par je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskoj
Ovaj par je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskojfoto: Kurir štampano

ANA NIKOLIĆ

Ni ova veza se nije slavno završila. Ana je sa Osmanijem bila u kratkoj vezi, a mediji su brujali o njima kada je Ana dobila batine od njegove bivše devojke Mande Popović. Ovaj slučaj se našao i na sudu.

Anu je prebila njegova bivša
Anu je prebila njegova bivšafoto: Zorana Jevtić

MANDA POPOVIĆ

Ipak je Ćazimova ultimativna ljubav koju je pokazivao svima Crnogorka Manda Popović. Ona je godinama bila u vezi sa Albancem, a pošto joj je fitilj kratak, prebila je Anu Nikolić i to su svi na Balkanu znali. Manda dana snema društvene mreže, a nekada je objavljivala njihove zajedničke fotografije sa putovanja.

Volela da se bije zbog njega
Volela da se bije zbog njega

TEODORA DŽEHVEROVIĆ

Mlada zvezda Teodora Džehverović je veliku pažnju privukla svojim učešćem u rijalitiju ''Zadruga 1'', a priča koja je obeležila njeno učešće jesu spekulacije da je sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem imala nešto više od same saradnje.

Tvrdila da joj je kao otac
Tvrdila da joj je kao otacfoto: Privatna arhiva

Tada su svi govorili da su Teodora i Ćazim u Poreču imali nešto više od saradnje, te su osvanule njihove fotografije sa jahte, ali i fotografiju na kojoj Teodora sedi Ćazimu u krilu.

Pevačica je negirala vezu, tvrdeći da Ćazima gledao kao oca. Međutim, biznismen je ovo ironično komentarisao. Osmani je otkrio da mu je smešno što Teodora govori kako ga gleda kao oca, ali da mu je drago što ga poštuje.

SANJA MALETIĆ

Pojavile se šok prepiske Ćazima i Sanje
Pojavile se šok prepiske Ćazima i Sanjefoto: Marina Lopičić

Isplivale su i zanimljive prepiske ove pevačice i Ćazima. Maletićka je u porukama Ćazima oslovljavala sa „ljubavi“, a njihovi razgovori često su imali i seksualnu konotaciju. Sanja je tada bila udata, a ovo je izazvalo veliki skandal.

DARA BUBAMARA

Vozala se jahtom
Vozala se jahtomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

I Dara Bubamara je pre par godina gostovala u Poreču, gde je odsela u hotelu kontroverznog biznismena.Tako je Ćazim za Daru i njeno društvo obezbedio predsednički apartman i vozali su se njegovom jahtom. Mediji su tada pisalid a je Dara sa njim, ali ona to nikada nije potvrdila.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.