NAŠA NAJBOLJA RUKOMETAŠICA JE VOLELA ŽESTOKOG MOMKA: Posle toliko godina OTKRIVENO sve o njegovoj LIKVIDACIJI
Ceca, Foto: Zorana Jevtić

potresno

NAŠA NAJBOLJA RUKOMETAŠICA JE VOLELA ŽESTOKOG MOMKA: Posle toliko godina OTKRIVENO sve o njegovoj LIKVIDACIJI

Isplivali detalji o ubistvu Zorana Kovačevića Koče, vanbračnog muža Cece Kitić.

Objavljeno:

Legendarna rukometašica Svetlana Ceca Kitić otkrila je detalje o svom nekadašnjem partneru Zoranu Kovačeviću Koči, za koga tvrdi da joj je najveća ljubav.

Posle trećeg propalog braka, nakon razvoda od Gorana Bogunovića, od kojeg je, prema ličnom priznanju, doživela porodično nasilje, planula je ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom.

Bili su u vanbračnoj zajednici, tokom koje su dobili ćerku Sašku, ali je on 15 dana po rođenju deteta ubijen ispred kuće 1998. godine.

U beogradskom podzemlju ovo ubistvo je okarakterisano kao nastavak kockarskog obračuna
U beogradskom podzemlju ovo ubistvo je okarakterisano kao nastavak kockarskog obračunafoto: Printscreen/Kurir TV

Ubistvo su izvršila dvojica napadača, koja nikad nisu otkrivena. Dok je Kovačević pokušavao da startuje auto u njega je ispaljeno više metaka iz automatske puške, a kada je pokušao da se spasi bacajući se na suvozačevo mesto, napadači su mirno obišli Kočin "BMW 318" i nastavili da pucaju sve dok se nisu uverili da je mrtav.

U beogradskom podzemlju ovo ubistvo je okarakterisano kao nastavak kockarskog obračuna, a takođe se spekulisalo da Kovačević nije slučajno ubijen pred Svetsko prvenstvo u fudbalu u Francuskoj, jer se očekivalo da bi preko lanca kladionica zaradio milione.

Zoran je krvavo likvidiran
Zoran je krvavo likvidiranfoto: Printscreen

Koča je bio jedan od malobrojnih žestokih momaka devedesetih koji nije voleo da se slika, te se nije pojavljivao u javnosti. U mladosti je bio uspešan bokser Partizana.

Poznato je da je imao sukob sa Aleksandrom Kneževićem Kneletom u kafiću "Tifani" na Voždovcu kada ga je Knele upucao u noge, ali je i tako ranjeni Koča uspeo da ga udari pesnicom. Za Kovačevića se pisalo da je navodno bio umešan u ubistvo Mićka Talijana u Budvi, jer je u njegovom stanu u Beogradu pronađen Mićkov pištolj. Tada su uhapšena braća Jugoslav i Petar Pajić koji su priznali da su likvidirali Talijana u septembru 1991. godine, a zatim su oslobođeni kada su povukli priznanje. Sve je to zakomplikovalo slučaj koji nikad nije rešen.

Svetlana Ceca Kitić
Svetlana Ceca Kitićfoto: Zorana Jevtić

Tada je počela krvava decenija crnogorskog asfalta. Mićko nije važio za žestokog momka iako ih je sve poznavao, bio je plejboj, zavodnik i kockar. Dovodio je u Crnu Goru mnoge svetske zvezde. Zato neki misle da je do sukoba Koče i Mićka došlo zbog kocke.

- Koča će mi večno ostati prava ljubav i bolna tačka. Ta ljubav će mi večno ostati, njega sam najviše volela. To je bilo nešto nestvarno, ja sam se štipala jer nisam mogla da verujem da je to moguće. Nisam mogla da verujem da neko može imati toliko ljubavi. Mislim da me ni jedan partner nije voleo kao Koča. Voleo me je takvu kakva jesam - ispričala je Ceca i dodala:

- Neko mi je rekao da to ne shvatim kao svoju karmu, a ja sam se pitala zbog čega mi se to događa sada kada sam srećna sa njim. Razmišljala sam da li sam u životu nekoga povredila pa da mi se to tako vrati - rekla je Ceca za "Kurir".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.