PEVAČICA KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA MORALA DA SE POVUČE ZBOG SEKTE: Napustila Srbiju, a žena KOJU ZNATE JOJ JE ROD
Nataša Živković, Foto: Printscreen/fejsbuk/natasazivkovic

zanimljivo

PEVAČICA KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA MORALA DA SE POVUČE ZBOG SEKTE: Napustila Srbiju, a žena KOJU ZNATE JOJ JE ROD

Nataša Živković je bila rođaka pokojne Marine Tucaković, koja je napisala najveće hitove za "Zanu" i vinula je u zvezde

Objavljeno:

Pevačica Nataša Živković je u grupu "Zana" došla 1989. godine i ostala u njoj samo godinu dana.

Iako je kratko bila u bendu, uspela je da ostavi svoj pečat. Naime, pevala je na albumu "Miš", na kom se našla jedna od njihovih najpoznatijih pesama "Rukuju se, rukuju", a na pomenutom albumu gostovala je i Dragana Mirković, što je dodatno skrenulo pažnju javnosti na projekat.

Nataša je, međutim, odlučila da karijeru ostavi po strani i odseli se iz tadašnje Jugoslavije. Ovakva odluka je najverovatnije proistekla zbog njenog ulaska u sektu Hare Krišna. Ovaj kult je i u svetu bio prepoznat, a jedan od njegovih sledbenika je i Džordž Harison, član "Bitlsa".

Nataša Živković je bila rođaka pokojne Marine Tucaković, koja je napisala najveće hitove za 'Zanu' i vinula je u zvezde.
Nataša Živković je bila rođaka pokojne Marine Tucaković, koja je napisala najveće hitove za "Zanu" i vinula je u zvezde.foto: Printscreen/fejsbuk/natasazivkovic

Nataša Živković je bila rođaka pokojne Marine Tucaković, koja je napisala najveće hitove za "Zanu" i vinula je u zvezde.

- Odavno nisam u kontaktu sa njom i o tuđim životima ne bih komentarisao. Što se tiče toga da li je ona sestričina ili dalja rođaka Marine Tucaković zaista nemam precizne informacije, ali je tačno da su neki rod - kazao je svojevremeno za "Kurir" Marinin sin, pokojni Milan Radulović Laća, te dodao:

- Jeste, Nataša je mamina, a samim tim i moja rođaka. Sećam se da su moji dosta davno izgubili kontak sa njom, nakon što se sa tadašnjim dečkom preselila iz zemlje i priključila se Hare Krišni. Trenutno sam u Izraelu, a voleo bih da stupim u kontakt sa njom da sam u Beogradu. Potpuno sam smetnuo s uma činjenicu da smo rod, a nakon svih porodičnih gubitaka tako nešto mi puno znači.

Nataša Živković je bila rođaka pokojne Marine Tucaković, koja je napisala najveće hitove za 'Zanu' i vinula je u zvezde.
Nataša Živković je bila rođaka pokojne Marine Tucaković, koja je napisala najveće hitove za "Zanu" i vinula je u zvezde.foto: STEFAN STOJANOVIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT

Nataša godinama ne živi u Srbiji, ali se i dalje bavi muzikom.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.