"HITNO POTREBNA KRV": Potresna objava na profilu JELENE GOLUBOVIĆ
Jelena Golubović, Foto: NENAD KOSTIĆ

operacija

"HITNO POTREBNA KRV": Potresna objava na profilu JELENE GOLUBOVIĆ

Jelena je kontaktirana za mišljenje

Objavljeno: 18:53h

Bivša rijaliti učesnica, Jelena Golubović, aktivna je na društvenim mrežama i deli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu.

Njena najnovija objava na Fejsbuk profilu, zabrinula je njene fanove. Rijaliti zvezda je apelovala na pratioce da se prijave i da dobrovoljno doniraju krv.

- Dragi šampioni/doktoranti, potrebna su mi dva davaoca krvi. Molim vas, ako neko može da ostavi komentar. Hvala unapred - napisala je hitno Jelena u opisu objave.

- Hrskavica joj je otišla na oba kolena. Sada je posle sedam godina došla na red i ja sam srećna što je ubrzan postupak sa novim rukovodstvom, kako je i predsednik obećao.
- Hrskavica joj je otišla na oba kolena. Sada je posle sedam godina došla na red i ja sam srećna što je ubrzan postupak sa novim rukovodstvom, kako je i predsednik obećao.foto: NENAD KOSTIĆ

Ekipa jednog portala kontaktirala je Jelenu, kako bi iz prve ruke saznali da li je dobro i za kakvu intervenciju joj je potrebna krv, a ona se nedavno uključila na Pink televiziju.

- Moja mama treba da operiše koleno, pa je neophodno da nađemo tri dobrovoljna davaoca krvi. Već sedam dana pokušavamo da nađemo donore, ali pošto nismo uspeli, na kraju sam objavila na svom Fejsbuk profilu. Malo ljudi ispunjava neophodne uslove, a to je da si zdrav, da nisi preležao žuticu i da nisi malokrvan. Krvna grupa nije bitna - rekla je Jelena, a zatim detaljnije objasnila zašto njena mama Ceca mora se operiše:

- Hrskavica joj je otišla na oba kolena. Sada je posle sedam godina došla na red i ja sam srećna što je ubrzan postupak sa novim rukovodstvom, kako je i predsednik obećao.
- Hrskavica joj je otišla na oba kolena. Sada je posle sedam godina došla na red i ja sam srećna što je ubrzan postupak sa novim rukovodstvom, kako je i predsednik obećao.foto: Printscreen Zadruga Official

- Hrskavica joj je otišla na oba kolena. Sada je posle sedam godina došla na red i ja sam srećna što je ubrzan postupak sa novim rukovodstvom, kako je i predsednik obećao. Ministarka je obećala reforme i evo zvali su moju mamu. Sada je ostalo još samo mi da nađemo davaoce krvi, kako bi ona mogla da se operiše. Nikola Lakić, koji je bio sa nama u "Farmi 7", je donirao krv, ali je potrebno da se nađe još dvoje ljudi. Meni je prvog jula rođendan i ako me neko voli, neka mi to bude poklon za rođendan. Problem je što samo tri odsto populacije daje krv - rekla je Jelena za jedan portal.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.