VATRENA SRPSKA VODITELJKA IZNELA STVARI IZ LIČNOG ŽIVOTA: Od OVOG MOMENTA sve se PROMENILO
Voditeljka, Foto: Printscreen Instagram/anaradulovic

rekla je sledeće

VATRENA SRPSKA VODITELJKA IZNELA STVARI IZ LIČNOG ŽIVOTA: Od OVOG MOMENTA sve se PROMENILO

Nije sve kao pre?

Objavljeno:

Atraktivna Ana Radulović je glumila u brojnim muzičkim spotovima, međutim, njenoj popularnosti naročito je doprineo voditeljski angažman na "ružičastoj" televiziji.

Nas je zanimalo koliko se razlikuje Anina okolina sada u odnosu na period kada je bila manje poznata, odnosno da li su joj i dalje prijatelji one osobe koje su joj bile prijatelji dok je bila anonimna osoba.

– Moje okruženje se promenilo. Stekla sam nove prijatelje, ali isto tako sam se sa nekim starim prijateljima pozdravila. Naravno, tu su moje drugarice, kojima sam danas i kuma, a prijateljstva nam traju i po deset i dvadeset godina. I zapravo, najbitnije mi je da su oni pravi ostali tu i da su to osobe koje su se sa mnom radovale svakom mom uspehu, kao i ja njihovom, i da su to osobe koje su bile uz mene kada je meni bilo teško, kao što sam i ja bila uz njih kada su te osobe prolazile kroz neke poteškoće u životu.

Otkad je postala javna ličnost, Ana ima daleko više poznanstava nego ranije, ali ne može za svaku od tih osoba da kaže da su joj prijatelji.

– Dosta novih poznanstava sam stekla u ovom poslu, baš dosta i to je jedna od lepih strana posla, ali ne mogu da kažem da sam iz tih brojnih poznanstava stekla i mnogo prijateljstva. Tu je nekoliko osoba sa kojima sam počela drugarstvo od kada sam javna ličnost, ali za malo od njih mogu da kažem da su mi prijatelji. Malo ih je, ali ti što ih smatram prijateljima su vredni.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.