EVO ŠTA SE DEŠAVA SA ANĐELOM ĐURIČIĆ: Isplivali NEPOZNATI DETALJI iz Crne Gore
Anđela Đuričić, Foto: Antonio Ahel/ATA Images

ovo sve zanima

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA ANĐELOM ĐURIČIĆ: Isplivali NEPOZNATI DETALJI iz Crne Gore

"Ona i ja jesmo pričali o nekim ozbiljnim stvarima, ali nije dete razlog što nismo zajedno, mi nikada više nećemo biti zajedno" rekao je Marko

Objavljeno:

Žana Đorđević i Marko Marković zajedno su napustili Zadrugu 6, za zvanično započeli romansu, a na veliko superfinale došli su zajedno, ruku pod ruku, kao pravi ljubavni par.

Na samom početku, Žana je otkrila da je upoznala ćerku sa Markom, a onda je on priznao pravi razlog raskida sa bivšom, starletom Stanijom Dobrojević, koju je takođe upoznao u Zadruzi.

- Nismo ozvaničili, jer mislim da bih time sve pokvarila. Moja ćerka kaže da je Marko strava - rekla je Žana.

Marko Marković o Staniji
Marko Marković o Stanijifoto: Petar Aleksić

- Ja se sa Stanijom nisam čuo, jer nema potrebe da se čujemo, nisam gledao ništa, ima vremena da sve pregledam. Ona i ja jesmo pričali o nekim ozbiljnim stvarima, ali nije dete razlog što nismo zajedno, mi nikada više nećemo biti zajedno - rekao je Marko.

- Što se Anđele tiče, naravno da nijedna porodica ne bi bila ponosna na to, nebitno da li je u pitanju Crna Gora, niko ne bi bio srećan, ali se porodica nikad ne bi odrekla svog deteta. Normalno da se nikome ne sviđa to ponašanje - dodao je Marković.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.