DARA BUBAMARA SVE ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Da li je REALNO da je OVO JAVNO otkrila?
Dara Bubamara, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

DARA BUBAMARA SVE ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Da li je REALNO da je OVO JAVNO otkrila?

"Finansije kod muškarca mi nisu bitne, bitno mi je zbog njega da ima finansije i da nema komplekse od mene" rekla je pevačica

Objavljeno:

Dara Bubamara oduvek je privlačila pažnju odabirom svojih emotivnih partnera, a iako se često čuje kako voli muškarce koji su imućni, ona ističe da joj do toga nije stalo.

- Imam neku simpatijicu. Ja sam rođena harizmatična i mladolika, pišu mi momci malo stariji od mog sina, mislim stvarno je nenormalno. Ali isto tako ima muškaraca koji imaju tu mladalačku energiju i meni nekako zapadaju ti mlađi muškarci - rekla je Dara pa dodala:

- Finansije kod muškarca mi nisu bitne, bitno mi je zbog njega da ima finansije i da nema komplekse od mene. U mom životu je bilo tih faza gde je muškarac imao mnogo više od mene, pa manje od mene - rekla je Dara za medije pre nastupa.

- Kosta ima 14 godina i ne izlazi još uvek. Sad prelazi u Sportsku Gimnaziju. Vikendom obožava da bude u Novom Sadu i sad je dogovor da posle nastupa idem po njega na Dedinje. Njegovi drugari me obožavaju, sedimo i pričamo, oni mene doživljavaju kao drugaricu - izjavila je pevačica.

Bonus video:

00:09

Dara Bubamara se prepolovila, pokazala strukić

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.