VODITELJKA "PINKA" BUKVALNO POBEGLA KAD JE VIDELA KARLEUŠU NA CRVENOM TEPIHU: Komentari na mrežama su HIT
Jelena Karleuša, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

smeh do suza

VODITELJKA "PINKA" BUKVALNO POBEGLA KAD JE VIDELA KARLEUŠU NA CRVENOM TEPIHU: Komentari na mrežama su HIT

Neprijatan susret na crvenom tepihu

Objavljeno: 23:56h

Jučerašnji prestonički događaj okupio je brojne zvanice iz javnog života, među kojima je posebnu pažnju svojim stajlingom izazvala Jelena Karleuša.

Muzička zvezda je na zabavu došla u dvodelnom mrežastom kompletu, helankama-čarapama i topu, a uz to je ponela paž periku flurescentno zelene boje.

Skoro da je postalo pravilo da svaki izlazak Jelene Karleuše pred medije proprati neki skandal, pa je tako bilo i ovog puta.

1 / 3 Foto: Petar Aleksić

Nije prošlo neprimećeno da je, u trenutku kada je pevačica stala pred fotografe, Sanja Marinković, koja se nalazila nekoliko metara dalje, bukvalno pobegla od nje. Pre toga joj je uputila preneražen pogled, šokirana Jeleninom pojavom.

Snimak je ubrzo osvanuo na mrežama, uz komentare: “Pobeže Sanja”, “Kad lavica stiže i treba da beži”...

Podsećanja radi, pevačica i voditeljka su se u nekoliko navrata sukobile pred kamerama, prilikom Jeleninog gostovanja u emisiji “Magazin In”. Sanja je svojevremeno javno poručila Jeleni da nije dobar primer devojčicama jer se provokativno oblači, ali i zato što se viđa sa “žestokim momcima”.

Slična scena ponovila se i pre dve godine, kada se JK obratila Sanji rečima:

- Znaš li ti uopšte ko ti sedi u emisiji? Da ti objasnim, ali da me ne prekidaš, pošto me inače prekidaš, jel ti znaš kako se ja zovem?

U kakvim su odnosima danas, najbolje ilustruje snimak sa jednog događaja, koji prati duhovit naslov “Ja kad pogledam život pravo u oči, pa odlučim pobeći”.

Bonus video:

00:21

Jelena Karleuša u zlatnom kombinezonu

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.