OTKRIVEN POL BEBE ANĐELKE PRPIĆ!? Poznata voditeljka JEDNIM POTEZOM sve rekla, mreže se USIJALE
Anđelka Prpić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

predivno

OTKRIVEN POL BEBE ANĐELKE PRPIĆ!? Poznata voditeljka JEDNIM POTEZOM sve rekla, mreže se USIJALE

Kilibarda je na svom Instagarm profilu objavila fotografiju na kojoj su ona, Anđelka i Anja Mandić, a u opisu fotografije je stavila "Četiri musketara"

Objavljeno:

Glumica Anđelka Prpić broji sitno do porođaja, a njena drugarica Marija Kilibarda je jednim potezom otkrila da glumica čeka devojčicu.

Naime, Kilibarda je na svom Instagarm profilu objavila fotografiju na kojoj su ona, Anđelka i Anja Mandić, a u opisu fotografije je stavila "Četiri musketara", a u komentarima su odmah poveli priču da Anđelka čeka devojčicu i da je Marija ovim opisom sve rekla.

"Znači, devojčica je", "prelepa si trudnica", "Anđelka, blistaš", samo su neki od komentara.

Podsetimo, domaći mediji mesecima su brujali o trudnoći glumice Anđelke Prpić i njenom partneru, koji je inače drug još iz školskih dana Anđelkinog bivšeg muža Darija Prpića. Njen otac, Predrag Stević je za "Blic" nedavno ispričao da podržava ćerku i svaki njen odabir.

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - kazao je iskreno Anđelkin otac.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.