KARLEUŠA SPUSTILA TAMARU ĐURIĆ KAO NIKAD NIKO: Izdala SAOPŠTENJE o kom će se VEČNO PRIČATI, gori cela ESTRADA
Karleuša, Tamara, Nadica, Foto: Printscreen/Pink, Antonio Ahel/ATAImages

opasno

KARLEUŠA SPUSTILA TAMARU ĐURIĆ KAO NIKAD NIKO: Izdala SAOPŠTENJE o kom će se VEČNO PRIČATI, gori cela ESTRADA

- Misliš da je normalno da deca slušaju i pevaju o drogi i slično? - pitala ju je Nadica Ademov

Objavljeno: 16:58h

Pevačica Nadica Ademov, koja je, inače, u drugom stanju, gostovala je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića sa starletom Tamarom Đurić, a tokom emisije dogodila se veoma neprijatna situacija.

Nadici Ademov je zasmetalo što Tamara Đurić, kako je istakla, na svako malo "potkači" pevače, a kulminacija se dogodila kad su u emisiji pričali o nasilju kroz popularne pesme.

- Svako sluša šta hoće da sluša. Ljudi se prave sociolozi - rekla je Tamara Đurić.

- Misliš da je normalno da deca slušaju i pevaju o drogi i slično? - pitala ju je Nadica Ademov.

1 / 3 Foto: RTV Pink printscreen

- Neću ja da se bavim tom temom. Možda treba neko ko je nadležan da proveri sve što se emituje. Golog**e pevačice nam govore sad kako ne treba da se ima Instagram... K**ve pričaju o poštenju - kazala je Tamara.

- Celu noć nas pevače prozivaš - rekla je Nadica.

- Ja ne znam ni ko si ti, ni koju muziku pevaš - kazala je Tamara.

- Iskreno, nisam znala ni ja ko si ti - rekla je Nadica.

- Ne, ne, nećemo sad rijaliti ovde... - navela je Đurićeva, pa su se drugi gosti umešali i skrenuli temu.

- Ne, ne, nećemo sad rijaliti ovde... - navela je Đurićeva, pa su se drugi gosti umešali i skrenuli temu.
- Ne, ne, nećemo sad rijaliti ovde... - navela je Đurićeva, pa su se drugi gosti umešali i skrenuli temu.foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Nakon svega ovoga oglasila Karleuša i zakucala izjavom o kojoj će se danima pričati:

Vreme je da stanem u odbranu mojih koleginica, moje branše. Svaki nebitni niko, bez škole, bez zanimanja, bez uspeha, bez ikakvog moralnog pokrića, na Balkanu moze da vređa jednu pevačicu, žensku muzičku zvezdu i što si veći bizarni niko, što si veći psihopata, dobićeš veću šansu da vređas u medijima one koje narod voli i podržava, koji časno rade svoj posao. Medijima je bitan klik, nema selekcije ko uopšte sme da se oglašava i pojavljuje, o zaštiti uspešnih od polusveta i da ne govorim. Način na koji se pevačice vređaju, omalovažavaju, nazivaju pogrdnim imenima, kao kod nas- NE POSTOJI NIGDE U SVETU. Ovde svaki pas može da digne nogu da popiša, svaka nakaza da priča o izgledu pevačica i svaki ološ daje sebi pravo da sudi o moralu javnih ličnosti. Mediji igraju glavnu ulogu u tome. Ma koliko mediji na zapadu bili surovi, neki uličar neće dobiti prostor da vređa Beyonce, Lady Gagu, JLo... ipak postoji zdrav razum i logika reda veličina. Pevačice u Srbiji su profesija ravna BOKSU! Pevačica je vreća za udaranje, mesto za istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne poštuje velike ženske zvezde u showbiznisu! Naprotiv, pevačice su u ljudskom, poslovnom pa i u seksualnom smislu ŽRTVE BALKANSKIH POREMEĆENIH ODNOSA. I zato apelujem na medije - ZAŠTITITE USPEŠNE LJUDE OD NAPADA POLUSVETA. Uspešni vam ako ništa drugo donose novac, polusvet ama baš ništa sem zgražavanja i osude. I da, bravo za Nadicu Ademov, GREMLINIMA IZ NOĆNIH MORA SE NE ĆUTI.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.