ESTRADA U STRAHU DA SU RAZOTKRIVENE NJIHOVE MRAČNE TAJNE? Pronađena NEDOVRŠENA knjiga Saše Vidića FOTO
Saša Vidić, Foto: Filip Plavčić

zanimljivo

ESTRADA U STRAHU DA SU RAZOTKRIVENE NJIHOVE MRAČNE TAJNE? Pronađena NEDOVRŠENA knjiga Saše Vidića FOTO

Kako otkriva prijatelj pokojnog kreatora, ako se ta knjiga pojavi u javnosti, mnogi sa estradne scene će ostati u šoku

Objavljeno:

Nedavno preminuli poznati kreator Saša Vidić među zaostavštinom ostavio je i rukopis u kojem je otkrio detalje iz života poznatih ličnosti s kojima je bio blizak, otkriva dobro upućen izvor.

Modni kreator Saša Vidić je iznenada preminuo 24. aprila, a nakon sahrane u njegovom stanu pronađena je knjiga koju je modni kreator počeo da piše pre dve godine.

Kako je sam ispričao pre nekoliko meseci, u toj knjizi je pisao o poznatim pevačima sa kojima se družio i sarađivao, kao i onima sa kojima se posvađao na krv i nož.

Saša Vidić
Saša Vidićfoto: Damir Dervišagić

Kako otkriva prijatelj pokojnog Vidića, ako se ta knjiga pojavi u javnosti, mnogi sa estradne scene će ostati u šoku, jer je on znao skoro sve njihove tajne, piše Informer.

– Sašini bliski prijatelji su nakon sahrane otišli u njegov stan i tamo su našli laptop sa memoarima i nedovršenom knjigom. U fioci je pronađen i dnevnik, ne znam od kada ga je pisao, ali ono što su prelistali na brzinu, kažu da je beležio svoje misli i sve što mu se dešavalo. Saši je bila velika želja da objavi knjigu, ali je po tom pitanju bio lenj i nije žurio da je završi. Pisao je polako i detaljno. Svačega tu ima, on je svoje drugarice i saradnike sa estrade u toj knjizi nazvao drugim imenima, ali toliko ih je detaljno opisao da jasno može da se zaključi o kome je reč. Pisao je čak i o tome koja pevačica je otela ljubavnika jednoj svojoj koleginici i to će izazvati haos ako izađe u javnost – otkriva prijatelj Saše Vidića za Informer.

Bonus video:

00:07

Ovde je Saša Vidić proveo poslednje dane

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.