POSLE TOLIKO GODINA KONAČNO JE TU: Muškarci su zbog nje padali u TRANS, rodila dvoje dece i POVUKLA SE
Aleksandra Perović, Foto: RTV Pink printscreen

evo je!

POSLE TOLIKO GODINA KONAČNO JE TU: Muškarci su zbog nje padali u TRANS, rodila dvoje dece i POVUKLA SE

Aleksandra Perović posle duže vremena u javnosti

Objavljeno: 18:33h

Kada je 1998. godine Ana Stanić napustila grupu „Mobi dik“, Srđan Čolić našao je podjednako atraktivnu zamenu, dvadesetogodišnju Aleksandru Perović.

Bivša manekenka, uz to sportistkinja, izdvajala se besprekornom figurom i neobičnim glasom. Snimila je tri albuma, a onda rešila da izađe iz benda i započne solo karijeru. Šuškalo se da je toj odluci „kumovao“ i raskid emotivne veze sa Srđanom, koju nikada nisu zvanično priznali.

Bilo kako bilo, Aleksandra je 2010. godine učestvovala u rijalitiju, a onda se povukla iz javnosti. Posle duže vremena videli smo je u jednoj emisiji.

Aleksandra Perović
Aleksandra Perovićfoto: Damir Dervisagic

‒ Ne krijem se nigde. Tu sam, samo se ne dam videti ‒ rekla je u šali bivša pevačica za koju je 2010. godina bila prelomna.

‒ Te godine desio se rijaliti, ali i moj ulazak u neke druge vode, a to je nastava. Postala sam asistent na Fakultetu za menadžment u sportu, gde sam se zadržala do danas. Te godine se desio i današnji partner, a u međuvremenu i dvoje dece ‒ sabrala je u nekoliko rečenica svoj život Aleksandra, koja je još lepa kao što je pamtimo.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.