NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! Ovo su najseksipilnije domaće Jelene! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić, Profimedia

o jelo jelo jeleno...

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! Ovo su najseksipilnije domaće Jelene! (FOTO)

Pre tri decenije, staro srpsko ime Jelena bilo je jedno od najčešće davanih imena devojčicama, pa nije ni čudo što u Srbiji neke od najvećih lepotica s ponosom nose ovo ime
Objavljeno:

Supruga našeg najslavnijeg tenisera svih vremena novaka Đokovića, gospođa Jelena Đoković nosi titulu jedne od najlepših žena na Balkanu, a da se ne lažemo, i šire.

Jelena je prirodna lepotica što je prava retkost u današnje vreme, a svoju lepotu nosi na spontan i krajnje skroman način.

foto: Profimedia/Sremskomitrovački portal

I naš političar Čeda Jovanović kod kuće ima istu jednu takvu prirodnu lepoticu koja je pored silnih studentkinja '90-ih jedina uspela da zarobi njegovo srce i očara ga svojom seksipilnošću.

foto: Printscreen/ Instagram/ budikraken

Za kraj, ne smemo da zaboravimo ni na našu lepu glumicu mlađe generacije Jelenu Gavrilović koja svojom beskrajnom otmenošću i gracioznošću privlači pažnju gde god se pojavi.

Ali, ubedljivo najlepša Jelena koju svi znamo pripada staroj gardi naših glumaca i nosi ime Jelena Žigon.

Podsetimo, Jelena je imala brojne zapažene uloge u domaćim serijama i filmovima, a jedna od zapaženijih je uloga Jelene Todorović u "Žikinoj dinastiji".

Žikina prija i Milanova žena bila je prepoznatljiva po svojoj lepoti i harizmi, a iako je već dobro zagazila u 9. deceniju, i dalje je aktivna na glumačkoj sceni.

foto: Printscreen

Bonus video:

JELENA KARLEUŠA PRE FOTOŠOPA: Ovo je dokaz kako pevačica ZAISTA izgleda!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.