"TEŠKO NASTAVLJAMO NOVI DAN": Odjekuju POTRESNE reči BALKANSKE DIVE nakon svega što se desilo u Srbiji
Lepa Brena, Foto: ATA IMAGES

PORUČILA JE SLEDEĆE

"TEŠKO NASTAVLJAMO NOVI DAN": Odjekuju POTRESNE reči BALKANSKE DIVE nakon svega što se desilo u Srbiji

"Tuga i saosećanje se nastavlja."

Objavljeno: 16:40h

Najveća muzička balkanska diva na ovim prostorima, Lepa Brena istakla je da je veoma potresena tragičnim događajima koji su odigrali u Srbiji u prethodnom periodu.

Pevačica se oglasila preko društvenih mreža, pokazala veliku saosećajnost sa porodicama nastradalih, pa poslala snažnu poruku.

Teško nastavljamo novi dan. Tuga i saosećanje se nastavlja. Treba vratiti moral i etiku, stid i sram. Treba vratiti pamet, mudrost i poštovanje, rezultate rada, kredibilitet i dostojanstvo – napisala je Brena na Instagram profilu.

Pokazala je veliku saosećajnost sa porodicama nastradalih
Pokazala je veliku saosećajnost sa porodicama nastradalihfoto: prentscreen/instagram/lepabrenaa

Podsetimo, pevačica Lepa Brena sa pravom već decenijama nosi titulu najveće jugoslovenske zvezde. Bila je prva u inovacijama kada su muzika i scenski nastupi u pitanju, a vlasnica je i brojnih rekorda.

Ona se nedavno oglasila na svom Instagram nalogu, sa je prisetila jedne uspomene od više od 30 godina. Ova objava je raznežila i njene pratioce koji su se prisetili nekog lepšeg vremena

-Bilo je to u vremenu kada je ljubav mirisala u vazduhu, tada se pesma bez stajanja čula čak 31 dan! Dragi moji, u februaru i martu 1987. godine oborili smo najveći rekord na području bivše Jugoslavije, kada smo Slatki Greh, naš tadašnji menadžer Raka Đokić i ja imali 31 uzastopni koncert na jednom mestu! I to, do tog momenta,niko nikad nije uradio. Nije neko čudo da smo pevali više dana nego Sylvie Vantan i Yves Montand u Pariskoj Olympiji, jer ipak smo mi jugosloveni živeli u jednom okruženju punom ljubavi i duše i to smo razmenjivali jedni sa drugima.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.