OBJAVILA MOMKA KOJI VELIČA UBICE, PA JE MOLIO DA OBRIŠE SVE ZBOG POLICIJE: Snimak izašao JAVNO, podržala je i Seka
Mina Vrbaški, Foto: KURIR TELEVIZIJA

Sve je iznenadila

OBJAVILA MOMKA KOJI VELIČA UBICE, PA JE MOLIO DA OBRIŠE SVE ZBOG POLICIJE: Snimak izašao JAVNO, podržala je i Seka

Mina je u poruci koju je poslala dečku koji je u svojim objavama očigledno pozivao na nasilje, da prestane da šalje takve poruke te da mu nije mesto na društvenim mrežama

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški poslednjih dana često se oglašavala o temi nasilja, a kako je i sama isticala, pozabavila se i decom koja na društvenim mrežama veličaju ubice i pozivaju na nasilje i sve ih "označila".

Upravo je na mrežama podelila i fotografiju svog dopisivanja sa jednim korisnikom društvenih mrežama koji se našao na njenom spisku "sajber nasilnika".

Naime, Mina je u poruci koju je poslala dečku koji je u svojim objavama očigledno pozivao na nasilje, da prestane da šalje takve poruke te da mu nije mesto na društvenim mrežama.

Nakon što je primio njenu poruku, momak je Mini slao glasovne poruke u kojima se pravdao i molio je da ne alarmira policiju.

- Mina molim te, izbriši molim te, daću ti para koliko treba. Znma da mogu da dobijem zatvor za ovo, ugasiću TikTok. Bukvalno će mi doći policija na vrata, žao mi je - panično je vrištao momak.

Mina je sve ovo objavila na društvenoj mreži Tviter, a njen gest podržala je pevačica Seka Aleksić.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.