MARIJA MIKIĆ NAPUSTILA PORODILIŠTE: Otkrila na koga LIČI mali Milija
Marija Mikić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno

MARIJA MIKIĆ NAPUSTILA PORODILIŠTE: Otkrila na koga LIČI mali Milija

Porodica je presrećna zbog prinove

Objavljeno: 14:00h

Marija Mikić porodila se sa sinom 4. maja, a danas je po mamu i bebu došao srećni tata Jovan Pantić u GAK "Višegradska".

Pevačica se porodila prirodnim putem, te su roditelji odlučili da nasledniku daju ime Milija, dok malenu Đurđu trenutno čuvaju Marijina majka i sestra.

Jovan je u bolnicu stigao mnogo ranije kako bi dočekao verenicu, te poneo i poklone, a po napuštanju porodilišta otkrili su nove detalje o svojoj porodici.

Marija Mikić porodila se sa sinom 4. maja, a danas je po mamu i bebu došao srećni tata Jovan Pantić u GAK 'Višegradska'.
Marija Mikić porodila se sa sinom 4. maja, a danas je po mamu i bebu došao srećni tata Jovan Pantić u GAK "Višegradska".foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Milija liči na mene. Jednu crtu ima na Jocu, ali je više na mene. Za ime smo se zajedno odlučili jer je lepo i staro, iako do poslednjeg trenutko nismo znali da će defitinitvno biti to - rekla je Marija prisutnim medijskim ekipama, te dodala da je porođaj protekao lako i brzo, a da je beba dobila ocenu deset.

Podsetimo, zbog masakra koji se dogodilo u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je maloletnik usmrtio devetoro, a ranio šest osoba, Pantić nije organizovao proslavu povodom rođenja deteta.

Velika radost za porodicu
Velika radost za porodicufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Marija, moj si ponos! Danas bi trebalo da sam najsrećniji čovek na svetu i negde u duši i jesam, zahvalan sam na deci i Mariji. Ali sam i jako tužan zbog svega što se desilo juče, te tako ne bih davao nikakve izjave, a ni Marija. Prosto, nije trenutak za takve stvari, jako smo se potresli.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.