UZNEMIRUJUĆE PISMO NAŠEG GLUMCA POVODOM UBISTVA UČENIKA NA VRAČARU: Reči koje kidaju DUŠU
Ammar Mešić, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

KRVAVI PIR

UZNEMIRUJUĆE PISMO NAŠEG GLUMCA POVODOM UBISTVA UČENIKA NA VRAČARU: Reči koje kidaju DUŠU

"Krivi smo jer ne pričamo dovoljno glasno i javno. Ni sam ne znam šta sam napisao ni šta sam hteo ali znam da sam se emotivno raspao." napisao je Ammar

Uznemirujuće i otrežnjujuće pismo Ammara Mešića povodom masovnog ubistva učenika na Vračaru

Objavljeno: 14:43h

Glumac Ammar Mešić objavio je potresno i uznemirujuće - ali i otrežnjujuće - pismo povodom ubistava učenika škole na Vračaru.

Mešić je na svom Instagram profilu podelio vest portala N1 o uhapšenom učeniku koji je pucao i ubio svoje vršnjačke u osnovnoj školi na Vračaru.

- "Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu…’ Ne znam kad je i da li me je nekad pogodila neka vest kao ova. I ponavljam i vrištim u sebi ‘učenik 7-og razreda UBIO, PUCAO…’ Duša mi se raspada na pomisao roditelja koji su svoju decu jutros poslali u školu misleći da su u školi sigurni. Onda neko pozove roditelje i kaže da je u školi pucano i nekoliko đaka preminulo. SEDMI RAZRED. Pa zastanem pa se pitam koja je ovo Srbija? Ko je kriv? Kakvo smo mi to društvo postali? Svi užasi ovog sveta na našim vratima. U našoj Srbiji. U našem Beogradu. Pa ko je kriv? Pa mi. Jer ne shvatamo koliko smo pod uticajem svega oko nas. Koliko su nam deca pod LOŠIM uticajem društvenih mreža, TikToka, nasilja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, Zadrugom, Parovima, muzikom koja je pobogu IN, gde ‘ona ulazi u klub a ja jedva čekam da je rokam’, gde ‘moje društvo glavno je u separu’, ‘ma samo neka puca, roka’, ‘krimi rad’… Gde su glavne teme ubistva, alkoholisanje, kriminal… Krivi smo jer ne pričamo dovoljno glasno i javno. Ni sam ne znam šta sam napisao ni šta sam hteo ali znam da sam se emotivno raspao. Počivajte u miru“ - napisao je Mešić na Instagramu.

U pucnjavi koja se jutros oko osam sati dogodila u osnovnoj školi na Vračaru ubijeno je devet osoba. Među žrtvama su deca, kao i čuvar škole, dok su šestoro dece i jedan nastavnik ranjeni i zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.