SIN SRPSKE PEVAČICE POHAĐA ŠKOLU GDE SE DESIO MASAKR: Evo šta kaže Stanićeva za DEČAKA UBICU
Ana Stanić, Foto: Aleksandar Stojanović

objasnila

SIN SRPSKE PEVAČICE POHAĐA ŠKOLU GDE SE DESIO MASAKR: Evo šta kaže Stanićeva za DEČAKA UBICU

Pevačica Ana Stanić ispred škole na Vračaru gde se desio krvavi pir

Objavljeno: 12:03h

U Osnovnoj škole na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema prvim informacijama učenik (14) je doneo pištolj u školu. U krvavom piru prema najnovijim informacijama, osim radnika obezbeđenja, ubijeno je i nekoliko dece, ali tačan broj nije utvrđen, mediji spekulišu brojkama od 6 do 8 nastradale dece.

U OŠ "Vladislav Ribnikar" ide i sin pevačice Ane Stanić, koja se povodom ovog stravičnog događaja oglasila.

- U šoku sam i dalje, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Svi smo uznemireni. Moj sin pohađa tu školu, ali je danas druga smena. Još uvek nemam nikakve informacije. Moj sin ide u peti razred, a dečak koji je pucao je sedmi. Nisu se poznavali - rekla je kratko potresena pevačica za "Telegraf".

Masakr u OŠ Vladislav Ribnikar
Masakr u OŠ Vladislav Ribnikarfoto: Petar Aleksić, Tamara Trajković

Da podsetimo, voditelj Zoran Kesić, čije dete takođe pohađa pomenutu školu nalazi se sa ostalim roditeljima ispred zgrade gde se krvavi pir desio.

- Ja sam došao ispred škole da vidim šta se dešava, jer moje dete ide u tu školu, ali ove nedelje je druga smena. Ne znam šta da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren... Naša deca idu u tu školu... - počeo je Zoran za "Telegraf" i dodao da su ljudi jako uplašeni.

- Ne znam tačno šta se dogodilo, ne mogu da vam dam više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, deca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo - rekao je voditelj.

Kesićeva deca pohađaju OŠ 'Vladislav Ribnikar'
Kesićeva deca pohađaju OŠ "Vladislav Ribnikar"foto: © ATA Images

Bonus video:

10:18

KURIR TELEVIZIJA SLAVI PRVI ROĐENDAN! Zoran Mihailović i Bojana Kesić: Bila je velika odgovornost! Ostaćemo televizija sa STAVOM

(Espreso/Blic/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.