ADVOKAT STEFANA KARIĆA SE OGLASIO NAKON SKANDALA: Ovo su NOVI DETALJI
Stefan Karić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ovo je rekao

ADVOKAT STEFANA KARIĆA SE OGLASIO NAKON SKANDALA: Ovo su NOVI DETALJI

O ovom događaju mnogo se govori

Objavljeno: 12:29h

Stefan Karić posle tri dana bekstva otkako je optužen za prebijanje Nataše Šavije, još se nije predao policiji, a njegov advokat Goran Karadarević se oglasio o slučaju.

- Stefan će se javiti policiji danas posle podne i mislim da danas neće davati nikakvu izjavu, nego će samo biti zadržan. To su neka očekivanja, ali sad dok ne dođem tamo, ne bih da iznosim ništa. Tek posle će ići kod tužioca, danas neće davati nikakvu izkavu u policiji - rekao je Karadarević.

Podsetimo, starleta Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, te danas čeka na operaciju
Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, te danas čeka na operacijufoto: Instagram screenshot / natasa.savija

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, te danas čeka na operaciju.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.