KNEZ SA DEVOJKOM U ALKOHOLISANOM STANJU PRAVIO LOM: Javno RAZMENJIVALI NEŽNOSTI, dobili OPOMENU
Nenad Knežević Knez, Foto: Damir Dervišagić

DOGAĐAJ

KNEZ SA DEVOJKOM U ALKOHOLISANOM STANJU PRAVIO LOM: Javno RAZMENJIVALI NEŽNOSTI, dobili OPOMENU

Mnogi su bili izneađeni njihovom ponašanjem.

Objavljeno:

Nenad Knežević Knez i njegova emotivna partnerka Tatjana Tat pre nekoliko dana napravili su pravu feštu u avionu koji je leteo za Dubai.

Prema rečima izvora koji se zatekao na licu mesta, pevač i njegova izabranica očigledno su popili pokoju čašu alkohola pred polazak na put, zbog čega su bili previše opušteni i dobro raspoloženi. Toliko da su smetali ostalim putnicima jer su se neprestano smejali i kikotali.

Još više su se obradovali kad su u avionu videli Aca Pejovića. Počeli su da glasno pričaju s njim, da mu pokazuju fotografije na telefonu, a onda i da se prave selfije s njim. Nekoliko putnika takođe im se pridružilo u tome, pa je nastao opšti metež. Kad su stvari gotovo izmakle kontroli, pošto je u avionu nastala opšta cika i vriska, jedna stjuardesa je prišla veselom društvu i opomenula ih da se stišaju.

Oni su je poslušali, ali Knez i Tatjana nisu prestali da ćaskaju sa Pejovićem, koji je sedeo preko puta njih.

Kad su stigli u Dubai, Aco je otišao na jednu, a Knez i Tatjana na drugu stranu. Njih dvoje su ušli u autobus koji ih je čekao po izlasku iz aviona, gde su nastavili da se glasno smeju i razmenjuju nežnosti.

Ostali putnici u prepunom autobusu, kako kaže sagovornik "Kurira", glasno su komentarisali njihovo pijanstvo i bili šokirani ponašanjem ovog para. Knez i Tatjana u vezi su 11 godina i više puta su pričali o tome da planiraju venčanje.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.