POLITIČAR BIO DEO RIJALITI PROGRAMA: Zavela ga MILJENICA DEDA, pa se opet VRATIO ŽENI, prva je BOMBA
Aleksandar Požgaj, Foto: Printscreen/Happy TV

zanimljivo

POLITIČAR BIO DEO RIJALITI PROGRAMA: Zavela ga MILJENICA DEDA, pa se opet VRATIO ŽENI, prva je BOMBA

Veliku pažnju je skrenuo na sebe u "Parovima".

Objavljeno:

Političar Aleksandar Požgaj bio je učesnik nekoliko sezona rijaliti programa "Parovi".

Naime, njegovo poslednje učešće u pomenutom rijalitiju je privuklo veliku pažnju i to sve zbog odnosa sa kontroverznom učesnicom Milijanom Bogdanović, koja je tada ušla u ovaj šou program sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem.

Spekulisalo se i da su Požgaj i Milijana bili čak i intimni, iako je on u tom trenutku bio u braku, pa čak i skidao burmu zbog celog pritiska koji je u tom trenutku imao, da bi se potom po završetku rijalitija potpuno povukao iz javnog sveta.

 Milijanom Bogadanović je tada ušla u ovaj šou program sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem.
Milijanom Bogadanović je tada ušla u ovaj šou program sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem.foto: prentscreen/youtube/BLIC

Ipak, po svemu sudeći Požgaj se vratio svojoj ženi Ivani i po njegovim objavama na Instagramu može se zaključiti da je njihova ljubav uprkost svemu pobedila i da on oseća neizmernu zahvalnost prema svojoj supruzi što je ostala uz njega.

Požgajeva žena Ivana, inače važi za pravu prirodnu lepoticu.

Podsetimo, Milijana Bogdanović proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

– Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila – rekla je Milijana nedavno.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.