GASTOZ U SUZAMA: PRVI PUT o NAJTEŽIM TRENUCIMA u životu, RODITELJIMA i raskidu sa Zoricom! (FOTO)
Foto: Printscreen

Istina

GASTOZ U SUZAMA: PRVI PUT o NAJTEŽIM TRENUCIMA u životu, RODITELJIMA i raskidu sa Zoricom! (FOTO)

Nenad Marinković Gastoz nedavno je proživeo pravi pakao! Iznenada je izgubio majku koja mu je bila sve na svetu, a kasnije je raskinuo i vezu sa Zoricom Dukić. Sada je odlučio da progovori o svemu i otkrije svoju najdublju privatnost
Objavljeno:

Međutim, mnoge zanima šta je sa Nenadovim ocem i kakav oni odnos imaju. On je odlučio da ovom prilikom otkrije sve.

foto: Printscreen

- Sve ok. Moja mama i tata se nikad nisu venčali. Možda je glupo sad ovo da pričam, moja mama nije mogla da bude trudna, ali eto, to se desilo sa mojim ćaletom i onda sam ja došao na svet, ali se oni nisu uzeli. Mama je zapalila u Švajcarsku, saznala je da je trudna i onda se vratila. Ali tata i ona se nikad nisu venčali. Imam braću i sestre od oca i mi se poštujemo, bili su tu kada su trebali. Mi smo ista krv, realno, i trebalo bi da se držimo zajedno. Imamo super sinhronizaciju i svi smo složni. Hvala Bogu što je tako - otkrio je Nenad.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nenad je u rijalitiju "Parovi" započeo vezu sa Zoricom Dukić, ali njihova ljubav nije uspela.

- Raskinuli smo tako što smo pružili ruku jedno drugom. Ja volim tako, delili smo sve i stvarno nema potrebe da budemo u svađi. Volim da budem ok, da znam šta je sa njom, ako joj nešto treba, ako meni nešto treba. Nisam takav da ako smo raskinuli sad idem i pljujem po njoj - rekao je Nenad u emisiji "Ami G show".

Bonus video

(VIDEO) OTKRILA SVE: Karleuša ZATRESLA binu u NJUJORKU, a GOLA GUZA je izletela iz haljine!

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.