ZAKAZANA OPERACIJA VESNI ZMIJANAC: Zbog lošeg zdravstvenog stanja pevačica u BOLNICI
Foto: Damir Dervišagić

SREĆNO

ZAKAZANA OPERACIJA VESNI ZMIJANAC: Zbog lošeg zdravstvenog stanja pevačica u BOLNICI

Nikolija je uz nju

Objavljeno: 07:28h

Pevačica Vesna Zmijanac je već neko vreme u veoma lošem zdravstvenom stanju, a kako se sada navodi, ona je danas primljena i u bolnicu.

Naime, kako je izvor otkrio, ona će imati operaciju sutra.

- Operacija je zakazana za sutra, Nikolija je uz nju i stalo je posećuje da joj ništa ne zafali - rekao je izvor, pa dodao:

- Vesna već neko vreme planira da reši problem zbog kojeg se nije osećala najbolje, pa je potpuno klonula, želela je što pre da zakaže operaciju kako bi se što brže oporavila. Ugradnja bajpasa je najbolja opcija po savetu lekara u kojeg ona ima puno poverenje, tako nije zabrinuta da će sve proći u najboljem redu.

Ona će imati operaciju sutra.
Ona će imati operaciju sutra.foto: Dragana Udovičić

- Rekla je da će nekoliko dana nakon intervencije biti u Beogradu, a da potom odlazi na Bukulju kako bi uživala u čistom vazduhu i prirodi. Relja je preuzeo brigu o njenoj ishrani, pa tako Vesna više neće moći da jede kao što je do sada - slaninu, sarme, domaći hleb... Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane - završava izvor za portal Srbija Danas.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.