ONA JE NOVA DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Ni nalik današnjim STARLETAMA, prava je LEPOTICA, mnogi će mu ZAVIDETI
Dejan Dragojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NOVA LJUBAV

ONA JE NOVA DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Ni nalik današnjim STARLETAMA, prava je LEPOTICA, mnogi će mu ZAVIDETI

Mnoge zanima ljubavni život bivšeg rijaliti učesnika.

Objavljeno:

Dejan Dragojević, nakon kraha braka, ali i višemesečne veze u kojoj je bio, posvetio se sebi, svom fizičkom izgledu i zdravlju.

Mesecima nakon pobede u petoj sezoni Zadruge, uživa u idiličnom životu sa porodicom koja mu je prethodnih godina jako falila.

Za transformaciju tela, zahvalan je bratu Davidu Dragojeviću, ali i za mnoge stvari i lepe trenutke koje zajedno prolaze od kad je napustio velelepno imanje.

Dejan Dragojević u društvu nove devojke
Dejan Dragojević u društvu nove devojkefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kao bomba odjeknula je vest da je Dejan uplovio u novi ljubavni odnos, te su mnogi pokušavali da saznaju informaciju više iako je on nesebično čuvao svoj privatni život od javnosti.

Dragojevićevu novu devojku, Jovanu, niko nikada nije video sem na paparaco fotografijama iz jednog izlaska, gde joj se nigde ne vidi celo lice, a pobednik pete sezone, kao danak "neiskustvu", nikada više sa njom nije izašao javno.

U više navrata Dejan je rekao da Jovana ne voli slikanje i snimanje, te da je medijski život nalik njegovom ne interesuje.

Devojka Dejana Dragojevića ne voli da se eksponira.
Devojka Dejana Dragojevića ne voli da se eksponira.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ali to je ono što je fanove Dejana Dragojevića tek zaintrigiralo i sve više su postali nestrpljivi da vide koja je to devojka uspela da ukrade njegovo srce nakon svih stravičnih dešavanja.

Jovana koja se na jednom snimku našla bez grama šminke kada je snimala tutorijal, a njena prirodna lepota je bila u prvom planu.

Na video snimku, imate priliku da vidite Dragojevićevu izabranicu u potpuno prirodnom izdanju, pa sve do trenutka kada je kompletno našminkana.

00:30

Nova devojka Dejana Dragojevića

Ovako izgleda Jovana kada se sama sredi i kada je zadovoljna svojom šminkom.

Na samom kraju možete videti ovu lepoticu kako izgleda kada se sama našminka, a mnogi već komentarišu, da je ovo najlepša Dejanova devojka do sada.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir/Jovana Matić Đokić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.