PEVAČICA PRODAJE SVOJE GOLE FOTKE DA BI PLATILA KIRIJU: Često NE MOŽE DA SE SETI ko joj je SVE decu NAPRAVIO
Pevačica, Foto: SplashNews/Profimedia

životna priča

PEVAČICA PRODAJE SVOJE GOLE FOTKE DA BI PLATILA KIRIJU: Često NE MOŽE DA SE SETI ko joj je SVE decu NAPRAVIO

Životi poznatih mnogo puta liče na film, pa je to slučaj i sa ovom poznatom damom.

Objavljeno: 11:09h

Nekada vrlo popularna muzička zvezda u poslednje vreme je interesantnija medijima zbog njenog zamršenog privatnog života

Keri Katona (42), nekadašnja pevačica ženskog muzičkog sastava Atomic Kitten, proteklih godina češće privlači pažnju svojim privatnim životom nego poslovnim uspesima.

Ona je nakon raspada ovog benda učestvovala u nizu rijaliti programa u Velikoj Britaniji, a radila je i kao televizijska voditeljka.

Odnedavno je aktivna na platformi OnlyFans, gde prodaje svoje obnažene fotografije, a nedavno je priznala da je bila prinuđena na ovaj potez jer je ostala bez novca.

Bilo joj je posebno teško jer je majka petoro dece, a bila je toliko siromašna da je morala da prodaje lične predmete, uključujući poklone od svojih bivših muževa.

Kerin emotivni život posebno je interesantan tabloidima u njenoj zemlji, a poznato je da se udavala tri puta. Kako je u jednom podkastu priznala, često ima problem da se seti kad je s kim bila u braku, kao i ko su očevi njene dece.

Ona je tada otkrila i da je bila u takvoj nemaštini da je morala da proda stari masivni džuboks koji joj je poklonio njen bivši suprug Brajan Mekfaden, poznati irski pop pevač i voditelj koji je nekada bio u bendu Westlife.

– U njemu je bila sva moja stara muzika... Nisam mogla da platim kiriju, a taj džuboks je vredeo oko 16 huiljada funti, pa sam morala da ga prodam za samo 1.900 funti – podelila je Keri Katona tada.

Keri je bila udata za Mekfadena od 2002. do 2006. godine i s njim dobila ćerke Lili Sju i Moli, posle čega se udala za taksistu Marka Krofta 2007. S njim je dobila ćerku Hajdi i sina Maksa i njihov brak postajao je četiri godine.

Iste godine kada su se venčali, Keri i Mark su doživeli pravu dramu nakon što su pljačkaši upali u njihov domu Češiru i držali njih i njihovu bebu Hajdi kao taoce. Trojica muškaraca su ih vezala uz pretnju nožem i naterala da im pokažu gde drže svoje dragocenosti.

Niko, srećom, nije povređen, a lopovi su napustili njihov dom odnevši predmete u vrednosti između 100 i 150 hiljada funti, u njihovom luksuznom automobilu.

Automobil je pronađen nekoliko dana kasnije neoštećen, a Keri je istog dana hospitalizovana zbog teške epizode usled svoje borbe s bipolarnim poremećajem. Ona se ovim stanjem borila godinama, ali je trauma pogoršala simptome.

Zatim se 2014. udala za ragbistu Džordža Keja i s njim dobila ćerku Dilan, a sazveli su se samo godinu dana kasnije.

Kerin treći suprug je kasnije preminuo nakon predoziranja narkoticima, a ona je sada verena za Rajana Mahonija, s kojim je već pet godina.

– Ovo je moja najduža veza do sad! Obično u ovoj fazi razgovaram s advokatima zbog razvoda ili rađam decu – našalila se Keri. – Ali sada sam stvarno srećna.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espeso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.