Životna drama nekada najpopularnije jugoslovenske pevačice! Muž joj je teško bolestan, potrebna im finansijska pomoć! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Tatiana Tajci Cameron

ima rak u 4. stadijumu

Životna drama nekada najpopularnije jugoslovenske pevačice! Muž joj je teško bolestan, potrebna im finansijska pomoć! (FOTO)

S obzirom da ona nema stalni posao, a da je pokrenuo sopstvenu marketinšku firmu imaju problema da finansiraju njegovo lečenje
Objavljeno:

Porodica je na sajtu "GoFundMe" otvorila stranicu kojom skuplja donacije, a na njoj su opisali tok njegove bolesti.

- Dijagnostikovali su mi tip raka pluća od kojeg obolevaju pušači, bio sam u šoku što too uopšte postoji. Ja sam u četvrtom stadijumu, što znači da se rak s pluća proširio po telu - napisao je Metju.

Dodao je da mu treba finansijska pomoć jer se nada izlečenju novim vrstama terapije. Hemoterapija ne dolazi u obzir, jer su mu lekari prognozirali da će uz nju živjeti još samo godinu dana.

- Rekli su nam da nam treba novac koji će pokrivati barem tri meseca u hitnom slučaju, a to imamo. Imam i životno osiguranje, no problem će nastati kad postanem teret u poslednjim mesecima života - napisao je.

Ne traži od ljudi donacije, već ih moli da angažuju njegovu marketinšku firmu "Stormlight Pictures" ili njegovu "neverojatno talentovanu suprugu" koja peva na raznim događajima.

BONUS VIDEO: Evo zašto niko ne zna ništa o njegovom privatnom životu! DŽENAN otkrio svoje POROKE i ŠOKIRAO NAS SVE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Izvor: Index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.