KULINARSKA BORBA SVE NAPETIJA! Ne propustite kulinarsko umeće porodica Balaban i Dragojlović
Majke i snajke, Foto: Kurir

majke i snajke

KULINARSKA BORBA SVE NAPETIJA! Ne propustite kulinarsko umeće porodica Balaban i Dragojlović

Pravo je vreme da se opustite i praznične dane provedete u dobrom društvu i odličnoj atmosferi!

Objavljeno:

Ove srede za vas kuva porodica Balaban iz Herceg Novog.

Majka Milica živi na primorju i uživa u dugim šetnjama. Radi u "Lutriji Crne Gore" kao operater za igre na sreću. Ljubitelj je mediteranske kuhinje, a za sebe kaže da je vredna i vešta u kuhinji jer su iza nje godine iskustva. Snajka takođe voli da kuva i, za svoje godine, odlično se snalazi.

Ljubitelj je italijanske i domaće kuhinje i svakom jelu mora da doda nešto svoje. Sin Srđan radi u jednoj privatnoj firmi i bavi se sportom. Tokom letnje sezone radi u baru na plaži.

Majke i snajke
Majke i snajkefoto: Kurir

Priznaje da nije mnogo izbirljiv, ali da posebnu ljubav gaji prema morskim plodovima. Tvrdi da su se za takmičenje prijavili pre svega zbog dobre zabave, ali i da potajno priželjkuje makar nedeljnu nagradu.

Sjajna jela u četvrtak pripremaće porodica Dragojlović iz Beograda. Majka Zorica, snajka Andrijana i sin Nenad više su nego spremni da osvoje vredne nagrade.

Zorica je penzionerka, u slobodno vreme voli da čita novine, gleda dokumentarce i pije kafu s prijateljicama. Kuvanje joj ide od ruke, a omiljeno jelo joj je juneći gulaš, koji najradije sprema tokom leta u kotliću, kad se okupi cela porodica.

Andrijana je pasionirani ljubitelj sporta. Smatra da se ne snalazi naročito u kuhinji, ali voli da sprema deserte. Nenad, za razliku od nje, voli da kuva i rado pritrči u pomoć kad je potrebno.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.