BIO JE NA PUTU DA POKORI ESTRADU: Tragično NASTRADAO u 28. godini, ovako je NASLUTIO svoju SMRT
Pevač, Foto: Printscreen youtube/Diskos Official

tuga

BIO JE NA PUTU DA POKORI ESTRADU: Tragično NASTRADAO u 28. godini, ovako je NASLUTIO svoju SMRT

Njegova tragedija nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Objavljeno: 12:47h

Legendarni pevač Ipče Ahmedovski ostaće upamćen po svom divnom glasu i odličnim pesmama, iako se njegov život tragično ugasio sa samo 28 godina, kada je izgubio život na Ibarskoj magistrali kod sela Šopići u blizini Lazarevca.

Svojim glasom, pesmama i harizmom brzo je osvojio mnogobrojnu publiku i bio konkurencija mnogim vrsnim pevačima da nadmađi njihove karijere i uspeh, međutim, sudbina je htela drugačije.

Podsetimo, Ipče je rođeni brat Jašara Ahmedovskog.

Jašar mu je posvetio tri pesme, koje su takođe postale veliki hitovi: "Tamo si ti", "Spavaj, spavaj ti" i "Nebo tajnu krije".

Zanimljivo je da je pevač imao nadimak i bio je poznat po imenu Mali Rambo, a nadimak nije nastao slučajno.

Novica Urošević mu je dao ovaj nadimak, a razlog za to bio je što je Ahmedovski pevao "razbijački", oštro i čisto, toliko visoko kako je to samo on mogao, bez imalo napora.

Uprkos tome što nije dugo živeo, iza sebe je ostavio vanvremenske hitove hitove, a neki od njih su: "Da ti gužvam postelju", "Oči crne, oči plave", "Ja te volim, on te ima", "Činio sam čuda"...

Na poslednjem Ipčetovom albumu našla se numera "Kad nestanem jednog dana". U njoj je, prema pojedinim mišljenjima, naslutio svoju tragediju, a stihovi pesme glase:

"Kad nestanem jednog dana, oko mene biće tama, ti ćeš naći nekog drugog, izdržati nećeš sama. Eh, da mogu da oživim i da vidim tog. Pored vas da stenem, pa nek’ umrem ponovo.Kad nedeljom igra kolo, pevaće se pesme moje, dok s`njim igraš da l`će za mnom zaplakati oko tvoje. Ja bolujem već odavno, i polako gubim nadu, kome ću te srećo moja, ostaviti tako mladu."

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.