OVO SIGURNO NISTE ZNALI O DUŠKU TOŠIĆU: Reč je o njegovom PRIVATNOM ŽIVOTU, baš je EMOTIVNO
Foto: Profimedia

biografija

OVO SIGURNO NISTE ZNALI O DUŠKU TOŠIĆU: Reč je o njegovom PRIVATNOM ŽIVOTU, baš je EMOTIVNO

Duško Tošić je rođen je 19. januara 1985. godine u Zrenjaninu

Objavljeno:

Sada već bivši fudbaler Duško Tošić ima bogatu fudbalsku karijeru, ali život ga nije mazio.

Imao je teško detinjstvo u selu nadomak Zrenjanina dok su njegovi roditelji jedva zarađivali za osnovne životne namirnice, a sada živi život kakav nije mogao ni da sanja.

Duško Tošić je rođen je 19. januara 1985. godine u Zrenjaninu. Seniorsku karijeru je započeo u OFK Beogradu, a do 2021. je nastupao u dresovima francuskog Sošoa, nemačkog Verdera, engleskog Kvins Park Rendžersa, beogradskeCrvene zvezde, turskog Bešiktaša i kineskog Gvandžua.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Ana Paunković

Duško Tošić je odrastao u selu Orlovac kod Zrenjanina. Pošto je oduvek voleo fubal, a roditelji nisu imali dovoljno sredstava da ga finansiraju, otac Milorad ga je upisao u Dom za nezbrinutu decu "Angelina Kojić Ginaž" u Zrenjaninu gde je boravio u internatu, učio i trenirao fudbal. Po rečima komšija i ljudi koji su u to vreme bili zaposleni u internatu, Duško je odrastao sa mnogo roditeljske ljubavi. Redovno je dolazio kući u Orlovac, a Milorad i njegova supruga trudili su se da ga što češće obilaze u Zrenjaninu.

Komšije kažu da je bio veoma dobar, vredan i skroman dečak, a da ga slava nije mnogo promenila. Sa suprugom i ćerkama redovno je dolazio u Orlovac gde i danas žive njegovi roditelji.

(Espreso / Biografija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.