POGLEDAJTE KAKO DEJAN DRAGOJEVIĆ SLAVI BOŽIĆ NAKON 5 GODINA: Okupio PORODICU, prizor od MILION DOLARA
Foto: Printscreen/youtube/Dejan Dragojević

prelepo

POGLEDAJTE KAKO DEJAN DRAGOJEVIĆ SLAVI BOŽIĆ NAKON 5 GODINA: Okupio PORODICU, prizor od MILION DOLARA

Podsetimo, Dejan je bio u braku sa još uvek zakonitom suprugom Dalilom Dragojević

Objavljeno:

Dejan Dragojević, pobednik rijalitija "Zadruga 5", čestitao je Božić svim svojim pratiocima na Instagramu uz porodičnu fotografiju iz svog doma.

Interesantna je činjenica, da Dragojević pet godina nije slavio najradosniji hriščanski praznik sa svojom porodicom, a sada je podelio fotografiju i uputio emotivne reči, koje tope i najledenija srca.

- Srećan Božić. Uvek kažem da je Bog taj koji upućuje i zahvalan sam mu. Mene je uputio na mesto gde nisam sedeo 5 godina, sa porodicom koju isto toliko nisam video. Osećaj je neverovatan, raspoložen sam po prvi put ono iskreno, duševno.

Napravio sam velike greške, ali sada kada ih sve pogledam i znam da su tu ostaje mi samo jedno, a to je da što više vremena provedem sa porodicom dok smo svi na broju, jer godine idu a vreme ne može da se vrati. Provedite danas dan u miru sa svojima, sve ostalo može da čeka - napisao je Dragojević putem objave na Instagramu.

Podsetimo, Dejan je bio u braku sa još uvek zakonitom suprugom Dalilom Dragojević, a njihov brak doživeo je krah u prethodnoj sezoni rijalitija, međutim njih dvoje se još uvek nisu zakonski razveli.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.