OVAKO IZGLEDA VILA HARISA DŽINOVIĆA: Prvi put pokazano KAKO JE UNUTRA, pravi LUKSUZ (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić / Printscreen

bogato

OVAKO IZGLEDA VILA HARISA DŽINOVIĆA: Prvi put pokazano KAKO JE UNUTRA, pravi LUKSUZ (FOTO)

Jedna od najvećih strasti popularnog pevača jeste kuvanje, a on sam priznaje da mnogo voli da kuva u svom domu

Objavljeno: 18:05h

Bard narodne muzike Haris Džinović provešće radno doček Nove godine, a kada ne radi uživa u svojoj vili na Dedinju koju je izgradio sa suprugom Melinom, a u kojoj živi s decom Đinom i Kanom. On je sada progovorio o životu na ovoj adresi, mogućnosti da se vrati u rodno Sarajevo, ali i svojoj drugoj strasti- kulinarstvu

Haris je najpre otkrio kako će ući u Novu 2023. godinu:

- Radno, naravno. Ove godine se dosta radilo, mnogo se putovalo, nedavno sam bio u Dubrovniku, Splitu, Sarajevu, nastupao i u Beogradu. Sve to zajedno je oko 1.800 kilometara. I to je bilo ludilo, sjajno. Uglavnom su svi koncerti, da kucnem o drvo, vrlo posećeni. Mnogo ima posla, više nego ikada u karijeri. Ova godina... Valjda da „naplatimo“ ono što nismo radili tokom perioda korone, ne mislim tu samo finansijski.

Jedna od najvećih strasti popularnog pevača jeste kuvanje, a on sam priznaje da mnogo voli da kuva u svom domu:

1 / 5 Foto: Printscreen, Instagram

- Kuvam non-stop. Imam i svoju emisiju na televiziji. A i bez obzira na to sve, kuhanje je moja pasija već 100 godina, tako da sam zaljubljen u to, isto kao i u muziku. Kuham, naravno- potvrđuje pevač koji dodaje da mnogo toga sprema:

- Svašta nešto. Kuham i kontinentalnu i morsku hranu. Ja kada kuham, to radim za sviju, za porodicu, prijatelje... Merak je. Jednostavno, to je- kazao je Džinović.

Pevač se pisetio svog rodnog Sarajeva u ikojem ne živi preko 30 godina:

- Ja sam dugo van Sarajeva, 30 godina. To je dug period, to je ceo jedan život. Dosta se izmenilo, dosta je ljudi raseljeno, dosta ih je otišlo vani, napravilo neke nove živote tamo gdje su već. Pa sada u Sarajevo dolaze kao turisti, dođu onako... Neko ko živi u Americi, rodila mu se i deca tamo, on napravio tamo kuću i dom, živi i radi. To je njegovo Sarajevo tamo, kada ga “okine” nostalgija ili slično, onda sedne na avion, dođe u Sarajevo i vidi malo svoje stare raje, barem one koja je ostala. Malo se podruži s njima, pa se opet vrati. Uglavnom je kod svih ista priča- tvrdi Haris koji kaže da ga često hvata nostalgija:

- Uhvati me nostalgija. Pre nekoliko dana sam bio u Sarajevu. Ali uhvati me i nostalgija za Parizom, ipak, nisam ja malo vremena u Francuskoj proveo. U Kanu tri ili četiri godine, u Sen Tropeu, Parizu 16... Dug je period to, znaš, 22 godine nisu malo. I sada letim u Pariz isto kao na vreo sač.

Iako pšonekad poželi, Haris, ipak nema nameru da se vrati u Sarajevo jer je dosta truda uložiio u vilu u beograu koja ga podseća na gimnaziju:

- Ma ne. Gde ću se vratiti? Evo, napravio sam ovu kuću, izgleda kao gimnazija. Gde ću odavde sada? I opet, u ovim godinama da se vratim i da započinjem nešto novo… S druge strane, nemam ja više svoje raje u Sarajevu koliko sam imao. Ima tu i tamo. I da nije rata bilo, došle su mlade generacije. Ja imam više od 70 godina. Šta ja sada da tražim u Sarajevu?! Šta bih radio tamo? U granapu negde, je li? Moraš imati svoje društvo.

Haris nevoljno govori o porodici, a sada je samo otkrio da su jedni drugima velika podrška:

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

- To je sve ok. Mi smo porodica kao svaka porodica, obična, gradska. Uklopili smo se u gradski život i ovdje i u Parizu, Kanu, Londonu... Sve je potpuno isto, nema ništa da je „amazing“ (neverovatno) ili da hodamo po nebu- kazao je pevač koji nema ni preterane želje u Novoj godini:

- Ma nemam ja želja. Šta će mi?! Dobro mi je u životu da bih tražio od Boga bilo šta, suviše mi je dao, tako da nema smisla tražiti više. Dobra porodica, kuća, zdravlje dobro kod sviju, dobro radimo.. Šta još treba? Putujemo gde hoćemo, jedemo šta hoćemo, pijemo, oblačimo se, izlazimo... Šta preko toga, moja ti?

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.