ZADRUGA 6 SE ZAVRŠAVA POSLE PRAZNIKA? Osvanula INFORMACIJA koja vrlo IZNENAĐUJE
Foto: Printscreen

čudno

ZADRUGA 6 SE ZAVRŠAVA POSLE PRAZNIKA? Osvanula INFORMACIJA koja vrlo IZNENAĐUJE

Miljana je u Zadruzi i sa ocem njenog deteta Željka Kulića, Ivanom Marinkovićem, što je dodatna tema Kulićima

Objavljeno:

Šesta sezona Zadruge uveliko se zahuktava iako je prošlo samo 3 meseca od početka.

Miljana Kulić se bori na dva fronta boreći se za ljubav Lazara Čolića Zole i sa Nenadom Macanovićem Bebicom, dok veliki uticaj na nju ima njena majka Marija Kulić.

Miljana je u Zadruzi i sa ocem njenog deteta Željka Kulića, Ivanom Marinkovićem, što je dodatna tema Kulićima.

Zadruga, Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Printscreen

Pored Kulića, nezaobilazna tema je i Maja Marinković, koja je ušla u ljubavnu priču sa Bilalom Brajlovićem, za kog se i udala u rijalitiju, a pred rijaliti brak ju je prevario tako što je imao intimne odnose sa Majom Kovačević.

Bilal je napustio Zadrugu jer je morao na operaciju butne kosti, koju je polomio pri padu dok je trčao u prodavnicu, te sada nije u rijalitiju, već se oporavlja kod kuće, a njegov povratak se očekuje uskoro.

Pored ove dve interesantne teme, glavni u šestoj sezoni su i Aleksandra Nikolić i Filip Car. Aleksandu je njen dečko i pobednik pete sezone, Dejan Dragojević ostavio, zbog prisnog ponašanja sa Filipom, Markom Markovićem, Bilalom Brajlovićem i Zvezdanom Slavnićem, a kako ona to ne zna, ušavši u vezu sa Carem, Nikolićeva je ostavila javno Dejana.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: M.M./ATAImages

Filip Car je vanrednim ubacivanjem postao novi takmičar šeste sezone, te je tada ušao u vezu sa Milicom Veselinović. Iako ta veza nije dugo opstala, on se posvetio Aleksandri.

Pored svih ovih zanimljivih tema koje intrigiraju javnost, na društvenoj mreži fan grupe koja prati Zadrugu se pojavila informacija da Zadruga, ova sezona traje navodno do februara.

– Ako je istina da Zadruga traje do februara, podržavam odluku svim srcem – napisao je jedan od gledalaca i time “digao prašinu”.

Zadruga 6
foto: Printscreen/fejsbuk

Iako se razne spekulacije pojavljuju, verujemo da je i ovo jedna od njih, a odakle gledaocima ova informacija, ostaje nam da saznamo…

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Drugacije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.