GOLA KAJA PORUČUJE: Erotski filmovi služe kao dobra inspiracija, pustiću svoju ćerku da ih gleda! (FOTO)
Foto: Printskrin / Instagram / kaya_ostojic

SEKSI

GOLA KAJA PORUČUJE: Erotski filmovi služe kao dobra inspiracija, pustiću svoju ćerku da ih gleda! (FOTO)

Pred premijeru filma „50 nijansi mračnije” pevačica Katarina Ostojić Kaja je odlučila da se priseti prvog dela, „50 nijansi sive”
Objavljeno:

Pevačica je ovu erotsku senzaciju odgledala dok se kupala - u kadi punoj pene. Očigledno da Kaji ove seksi igrice nisu potrebne u edukativnom smislu, a mi smo je pitali da li neke od scena koristi u bračnom krevetu sa Džuniorom Džekom.

- Džunior mi u svemu odgovara. On je sjajan muškarac u svakom smislu te reči. Koliko god da seks ne treba da bude tabu tema, nisam baš voljna da detalje iz naše spavaće sobe iznosim u javnost. U svakom slučaju, filmovi koji imaju erotski sadržaj mogu da posluže kao inspiracija. Smatram da sve devojke treba da ih pogledaju jer takva dela obiluju umetničkom slobodom. Scene su takve da ih svako može doživeti na drugačiji način - objašnjava Kaja.

- „50 nijansi sive” me je oduševio i jedva čekam da odgledam nastavak. Kao što ste mogli da primetite, prvi deo gledam iznova, ušuškana u penu svog kupatila - intrigira Kaja, koja inače važi za seks-bombu.

foto: printscreen/instagramstory

Ona ističe da sa svojom četrnaestogodišnjom ćerkom Nikolinom priča o svemu i da joj ne bi zabranila da gleda ovaj film, ukoliko bi ona izražila želju.

Bonus video

#EspresoTviter: Amadeus Bend čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.