Posle Cecinog spota SVI PRIČAJU O OVOM MOMKU: Maneken otkrio kako ga je najveća folk zvezda kao anonimnog pozvala na saradnju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Aleksandar Petrović

najpopularniji nišlija

Posle Cecinog spota SVI PRIČAJU O OVOM MOMKU: Maneken otkrio kako ga je najveća folk zvezda kao anonimnog pozvala na saradnju! (FOTO) (VIDEO)

Zgodni Nišlija Aleksandar Petrović proslavio se zahvaljujući visokobudžetnom spotu za pesmu "Nevinost" najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja je neafirmisanom momku pružila priliku da zasija
Objavljeno:

- Jako je prijatna, opuštena osoba. Pomogla mi je da eliminišem tremu, sve je bilo na visokom nivou. Dosta smo pričali, upoznavali se i veoma sam srećan što sam imao priliku da radim sa njom. Za nju imam samo reči hvale!

"She was a whirlwind of crazy chaos; but she was so damn passionate, that she was worth it."

A photo posted by ???? A N A S T A S I J A ???? (@raznatovicanastasija) on

Spekulisalo se proteklih dana da je zgodni Nišlija bacio oko na Cecinu ćerku Anastasiju Ražnatović, a on ne krije da ima veliku želju da je upozna.

- Još uvek nisam upoznao Anastasiju, ali imam želju - prelepa je devojka, deluje jako atraktivno. Nikad se ne zna, možda je i upoznam - kroz smeh je rekao Aleksandar u "Premijera - Vikend specijalu".

BONUS VIDEO: NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG: Veljko se pomirio sa devojkom!

(Espreso.co.rs/pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.