NAJPOZNATIJI VENDIZMI: Laprdalo letećeš k'o frizbi, ko čičak traka si za anus, izgleda... njenim biserima nikad kraja! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ona kad lupi jedva ostane živa!

NAJPOZNATIJI VENDIZMI: Laprdalo letećeš k'o frizbi, ko čičak traka si za anus, izgleda... njenim biserima nikad kraja! (FOTO)

Poznato je da Vesna Vukelić Vendi nema dlake na jeziku i da uvek kaže ono što misli. Problem je samo što nekada toliko lupi da jedva ostane živa!
Objavljeno:

Ni koleginicu Lepu Lukić nije štedela na rečima, pa je neke vendizme primenila i na njoj:

- Mi smo imali slučaj Lepe Lukić, veliko ime na estradi, koja je došla u situaciju da peva ispred jedne Mace Diskrecije, dok je ona izvršila rukoblud, odnosno masturbaciju. Umesto što je počela da plače, Lepa je trebalo da prekine pevanje i napravi moralnu tribinu i objasni šta je destrukcija. Problem je što to Lepa ne zna jer ona nije igrač - rekla je Vendi svojevremeno za Naše novine, a potom se osvrnula i na svoju koleginicu Zoricu Marković, koja je, po njenom mišljenju, izgubila svoj status velike zvezde, ali i poštovanje nacije.

foto: Damir Dervišagić

Domaću javnost šokirala je priča o nehumanim uslovima u kojima je boravio pas u dvorištu kafane Zorice Marković - pas je, navodno, bio vezan na ledenoj ploči, bez vode i skrovišta, a od hrane je imao samo kiseli kupus

- Ovo je strašno! Pa Zorica je gora od Gargamela! On je bio bolji i osećajniji prema Štrumpfovima nego ona prema psu. Da je odrasla u Kini, s ovom količinom pokvarenosti prema ljudima i psima na kraju bi pojela tog nesrećnog psa. Verovatno pas ima i buve, unutrašnje prelome, vezana creva od gladi, jer izgleda kao da je prošao Igmanski marš. Važno je da je ona sve deblja i deblja - bez dlake na jeziku izjavila je Vendi.

foto: Damir Dervišagić

Takođe, Vendi nije mogla da odoli, a da ne prokomentariše izjavu Goce Tržan da je uradila test inteligencije, te da je saznala da joj je IQ 141.

- Ne razumem zašto je tako teško poverovati Gordani? Ona ima 141, ali 141 cm - napisala je Vendi na Tviteru.

Vendi se na Tviteru prepucava i sa svojom koleginicom Snežanom Babić Sneki, jer je pevačica branila kolege koje je Vendi prozivala i stavila na “listu za odstrel”.

- Ova Sneki je toliko retardirana da je to nemoguće. Žena je posesivna, dosadna je poput čička trake za anus. Polupismena krokodilka sa viškom muških hormona. Sreća je moja što sam pevala na vašaru, pa sam dobila diplomu da prepoznam muve poput tebe - napisala je Vendi.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.