NIJE MARINKO JEDINI TABADŽIJA!!! Ovi poznati imali su LAKU ŠAKU nekoliko puta!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

BATINAŠI!

NIJE MARINKO JEDINI TABADŽIJA!!! Ovi poznati imali su LAKU ŠAKU nekoliko puta!

Primera je toliko, a mi smo se odlučili samo za neke od njih
Objavljeno: 14:43h

A šta tek reći za ovu priču?! Ivona Negovanović Cuca, osoba poznata po kratkom fitilju i izuzetno agresivnom afektivnom ponašanju, tokom boravka u rijalitiju Parovi je u razgovoru sa Atinom Ferari pomenula da ne zna da se svađa već odmah prelazi na fizički obračun. Jednom prilikom joj je u izlasku prišla nepoznata devojka koja je počela da je vređa i pljunula je, na šta je bivša ljubavnica Šabana Šaulića odgovorila razbijanjem čaše nesrećnoj devojci o glavu, koja je tom prilikom izgubila jedno oko i sada nosi stakleno.

foto: Damir Dervišagić

I vatreni crnogorski temperament pevačice Goge Sekulić često izlazi na videlo kad joj “pukne film”, poput scene iz Farme, iz koje je diskvalifikovana pošto je fizički nasrnula na tada starletu, a sada pevačicu Tamaru Đurić. I to nije sve: majka njenog pokojnog.

foto: Printscreen/Instagram/tamarasstar89

Supruga Igora Ramovića, Zorica Terzin, optužila je najpoznatiju Pljevljanku da ju je dan pred četrdesetodnevni pomen napala, otela joj tašnu i telefon koji je tresnula o zid, i pritom je šutirala u cevanicu. Gogin brat Novica je demantovao navode Terzinove i najavio tužbu za klevetu.

foto: Dragan Kadić

Da žene biju kao muškarci dokazao je simbol rijaliti programa u Srbiji, ličnost bez koje se ne može u njima – pevačica Zorica Marković. Ona je uz mnogobrojne tuče na različitim televizijama i u različitim programima, uz žaljenje što nekim “rijaliti kolegnicama” nije pružila dovoljno batina, 2009. godine na vašaru u Obrenovcu lopatom nasrnula na pijanog gosta koji je provocirao nju i njenog sina. Nakon incidenta u kom je gost jedva pobegao od lopate, a pritom se i otreznio, Zorica se, kao surovi profesionalac, izvinila gostima i nastavila da ih zabavlja pesmom.

foto: Damir Dervišagić

I tako dođosmo i do jednog “mačo” muškarca… Aleksandar Stanimirović iz “Amadeus benda” u žižu javnosti ušao je kada je pokušao da džipom uleti u redakciju jednih dnevnih novina, ali i kada je pretukao bivšeg muža Goce Tržan, Ivana Marinkovića, i to zbog devojke. Posle nagodbe sa tužilaštvom, unesrećenom Marinkoviću je ostao dužan da plati oko 1.200 evra.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Espreso ilustracija

Ni Zvezde Granda nisu imune na fizičko obračunavanje, Slobodan Vasić se 2015. godine zbog plaćanja računa posvađao sa vlasnikom zemunskog restorana “Premijer”, Sehadi Elmazinom. Nakon verbalnih napada prešli su na fizičke, zatim je Vasić slomio stakla na Elmazinovinim kolima, a kulminacija se desila u trenutku u kom je pevač izvukao deblji kraj pretrpevši povrede u predelu ruke. Zatim su obojica prevezena u Urgentni centar. Pored ovoga, pevač je poznat i po iživljavanju nad devojkama, osim maltretiranja Topalkove ćerke Helene na parkingu, pretukao je i bivšu verenicu Valentinu Vučićević, gde je opet izvukao deblji kraj kada je ona dohvatila čašu sa stola i razbila mu je o glavu.

foto: Printscreen/Instagram/slobasloba

Akteri druge priče o porodičnom nasilju bili su voditelj Vlada Stanojević i fitnes instruktorka Ana Marija Žujović, počevši od fotografe koju je Ana Marija postavila na društvene mreže, a na kojoj se vide modrice i podlivi, do jutarnjeg programa televizije Pink u kom su se oboje ispovedili, odlučili da su batine bile obostrane i da je upoznavanje javnosti sa situacijom bilo suvišno?!

foto: Dragan Kadić

Porodično nasilje veoma je prostranjeno.

Svako treba da se prijavi, i naravno da bude adekvatno sankcionisano.

(Espreso.co.rs/Svet)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.