DA LI JE OVO NAJVEĆA SRPSKA PREVARA! Majka dečaka čiji život je sve rasplakao tvrdi: Moj sin laže, ucenjivao me je za pare!
Foto: Printscreen, Privatna arhiva

htela sam da mu pomognem

DA LI JE OVO NAJVEĆA SRPSKA PREVARA! Majka dečaka čiji život je sve rasplakao tvrdi: Moj sin laže, ucenjivao me je za pare!

Slavica se oglasila kako bi svima predstavila svoju stranu priče
Objavljeno: 10:03h

- Morala sam da ostavim Dejana u domu za nezbrinutu decu. Njegov otac me je maltretirao. Kad više nisam mogla to da podnesem, uzela sam mog Dejana i pobegla. Otišla sam u policiju, rekla sam da to dete nije moje zato što sam se plašila - kaže Slavica, i dodaje da je pre godinu i po dana prvi put stupila u kontakt s Dejanom.

- Koliko god novca da je tražio, ja sam mu slala. Da je hteo, od tih para je mogao kuću da kupi. Sređivala sam mu papire da dođe kod mene u Italiju, a on je onda počeo da me vređa i ucenjuje. Svojim drugovima je rekao da mi šalju poruke, pretili mi, vređali me. Kad sam mu rekla da to što radi nije lepo, Dejan mi je napisao poruku: "Plati mi 300 evra da im kažem da ti ne pišu." Znači, on je samo hteo da me ucenjuje za novac iako sam mu ja davala pare - kroz suze nam je rekla Slavica.

BONUS VIDEO: Ana i Rasta odgovaraju na ista pitanja, a daju različite odgovore

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.