STRIJE SU MI KO RELI STAZA, hoću da budem tanka kao sveća od 20 dinara! KRUŠEVAC GETO pravi šou u "Pusti brigu"
Foto: Kurir televizija

pusti brigu

STRIJE SU MI KO RELI STAZA, hoću da budem tanka kao sveća od 20 dinara! KRUŠEVAC GETO pravi šou u "Pusti brigu"

Još jedna zanimljiva epizoda!

Objavljeno:

Komšinica Jasmina nije jedina koja zabavlja narod skečevima u emisiji "Pusti brigu", koja se emituje na Kurir televiziji nedeljom od 13 sati, a čiji su domaćini Suzana Petričević i Dejan Šutanovac. Tu je i čuveni Kruševac geto, koji se u ovom porodičnom šou-programu predstavlja kao porodica Geto. Dva muškarca glume bračni par Snežanu i Stojana, a gledaoce su u prvoj epizodi nasmejali karikiranjem žena koje sve više vremena provode na raznim tretmanima.

- Danas je za mene novi početak, Slobodane! Od danas više nema slatkog - obećala je Snežana mužu, koji je bio posvećen majstorskim radovima za stolom. - Kad si pre pojela? Znaš da sam odvojio za decu i slavu. Moram da krijem stvari od tebe. - Jesi li ti normalan? Ne jedem više slatko, gotovo, izbrisala sam ga kao gumicom! Neću više da gledam garderobu za punije dame i trudnice. Jesi li video kakva je komšinica, zategla se ko praćka! Žena ide na tretmane, pa u teretanu, vežba, pa na oklagije, pa je stave u vakuum, pa se zaznoji dobro. - I šta onda, stave je u frižider da se zamrzne? - Pa, Slobodane, ne lupaj, žena više nema ni strije, ni celulit. Meni strije ko reli staza. Hoću da mi uplatiš da i ja idem.

Pusti Brigu
foto: Kurir televizija

- Gde da ideš? Da te oklagijaju i razvlače ko testo, daj, bre, Snežana! - Hoću da budem tanka kao sveća od 20 dinara. - Ne bi bilo loše da se malo stesaš, ću ti uplatim. Je l' se sećaš kada sam te zvao pre kad si bila vitka - šećerlema, sad kad si počela sve da tamaniš šećernema. - E, znala sam da ćeš da ispadneš čovek, Slobodane. - Idi, nek ti rade sve, samo nemoj da te ture u rernu da te tamo ispeku, da mi rskaš. Tada je Snežana mužu dala predlog. - A što ti ne bi krenuo u novi početak? Mani tu rakiještinu! - Da znaš da si u pravu, krenuću u novi početak. Odoh u kafanu! - ustaje i odlazi. - Pa gde ćeš kada smo sad rekli da ideš u novi početak? - Pa je l' si rekla, pa ima nova kafana zove se "Novi početak"- uzeo je stvari i otišao, a Snežana uzela da jede štrudlu. Ukoliko želite da saznate o čemu će pričati u narednoj emisiji, budite uz Kurir televiziju u nedelju od 13 sati jer - Pusti brigu!

Bonus video:

03:43

Pusti Brigu Kruševac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.