GLEDAJTE PREMIJERU EMISIJE PUSTI BRIGU U 13.00 NA KURIR TELEVIZIJI: Sjajna ekipa, zanimljivi gosti i odlična muzika
Pusti brigu, Foto: Promo

kurir tv

GLEDAJTE PREMIJERU EMISIJE PUSTI BRIGU U 13.00 NA KURIR TELEVIZIJI: Sjajna ekipa, zanimljivi gosti i odlična muzika

U okviru bogatog programa ove jeseni, Kurir televizija vam daruje novu porodičnu emisiju „Pusti brigu“, a prvu epizodu možete da gledate danas u 13 časova.

Objavljeno:

Kroz tročasovni zabavni šou vodi vas harizmatična glumica Suzana Petričević.

Ona se na duhovit način nosi sa svim izazovima sa kojima se suočava jedna žena u Srbiji ostavljajući brige po strani, a pored nje, svake nedelje sa publikom se druži i šarmantni Dejan Šutanovac. On je vrhunski kuvar koji priprema nedeljni ručak i nesebično deli male tajne kulinarskog zanata. Osim njih dvoje, u emisiji će publika svake nedelje moći da vidi i viralno-popularnu pesnikinju Jasminu Stijović i popularni dvojac Kruševac geto.

Gosti prve epizode su glumci Predrag Bjelac i Svetozar Cvetković, pevačica Tijana Dapčević, zatim Ivana Anđić, trener životnih veština, pevačica Dragica Radosavljević Cakana i porodica Mitić, pobednici prvog ciklusa kulinarskog takmičenja Majke i snajke.

1 / 5 Foto: Promo

Ovo je prilika da nakratko ostavite brige po strani i uživate u druženju sa sjajnom ekipom i odabranim gostima, uz puno dobre muzike i priča iz svakodnevnog života, a očekuju vas i razna zanimljiva takmičenja, za goste i publiku.

Gledajte „Pusti brigu“ nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji i bar nakratko ostavite brige po strani!

Bonus video:

00:39

PUSTI BRIGU - PROMO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.