SUZANA PETRIČEVIĆ HTELA DA PREKRSTI NOGE PA PALA SA STOLICE Peh na početku snimanja emisije Pusti brigu
Foto: Promo

SUZANA PETRIČEVIĆ HTELA DA PREKRSTI NOGE PA PALA SA STOLICE Peh na početku snimanja emisije Pusti brigu

U prvoj emisiji "Pusti brigu" koja se emituje danas, Suzana je u svoj "dom" pozvala legende srpskog glumišta Predraga Bjelca i Svetozara Cvetkovića, pevačicu Tijanu Dapčević, trenera životnih veština Ivanu Anđić i pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu

Objavljeno:

Popularna i talentovana glumica Suzana Petričević ima glavnu ulogu u novoj zabavnoj emisiji za celu porodicu "Pusti brigu", koja se od danas emituje na Kurir televiziji u terminu od 13 časova.

Snimanje prve emisije obeležio je peh kada je Suzana pokušala da, kao i sve popularne voditeljke, sedne u svoju fotelju prekrstivši noge. Pala je sa stolice i nasmejala celu ekipu, koja nije bila sigurna da li je takav scenario ili se zaista saplela. Nije se povredila, jer život je kao i ovaj tv šou, uvek nosi malo glume, mnogo padova, zanimljivih anegdota, muzike, igre i izazova.

U prvoj emisiji "Pusti brigu" koja se emituje danas, Suzana je u svoj "dom" pozvala legende srpskog glumišta Predraga Bjelca i Svetozara Cvetkovića, pevačicu Tijanu Dapčević, trenera životnih veština Ivanu Anđić i pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu.

Tijana Dapčević je uživo zapevala i oduševila sve prisutne. Goste je zabavila društvena igra u kojoj pitanja nisu laka, iako su odgovori korisni, jer svaka domaćinska kuća voli da ima slatko od malina. Glumci predrag Bjelac i Svetozar Cvetković razbili su predrasude o balkanskim muškarcima i pokazali da vladaju kuhinjom, a potrudili su se da dokažu da crni luk može da se iseče i tupim nožem.

Ne propustite novu porodičnu emisiju "Pusti brigu" koja se emituje nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji!

Pored harizmatične glumice Suzane Petričević, tu je i Dejan Šutanovac, vrhunski kuvar koji priprema nedeljni ručak i gledaocima otkriva male tajne kulinarskog zanata. U svakoj epizodi publika će moći da vidi i Jasminu Stijović i popularni dvojac Kruševac geto.

Pusti brigu i opusti se nedeljom popodne uz sjajnu ekipu, odabrane goste, puno dobre muzike i zanimljivih priča!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.