NJIHOVOJ PATNJI NEMA KRAJA: Ove pevačice su izgubile bebe i ništa takvu ranu neće zalečiti!
Foto: Damir Dervišagić, Petar Đorđević

Tragedija

NJIHOVOJ PATNJI NEMA KRAJA: Ove pevačice su izgubile bebe i ništa takvu ranu neće zalečiti!

Najveći bol koji jedna žena može da oseti jeste gubitak deteta
Objavljeno:

3. Andreana Čekić

foto: instagram/andreanacekic

Pevačica Granda Andreana Čekić, u maju ove godine se udala za dugogodišnjeg dečka, klavijaturistu Ivana Miladinovića.

Par je nedavno saznao i da će postati roditelji, ali došlo je do komplikacije i Andreana je izgubila bebu. Pevačica je tužne vesti podelila s prijateljima i fanovima putem društvenih mreža.

- Dragi prijatelji, novinari, saradnici… Kao što sam i spomenula u mom poslednjem javnom saopštenju, informacija o mojoj trudnoći se, nažalost, pojavila suviše rano. Pošto je negde moja dužnost, nakon svega, da se obratim široj javnosti moraću nažalost da Vam saopštim da je usled komplikacija moja trudnoća prekinuta. Zamolila bih sve one koji imaju potrebu za iskazivanjem podrške i saosećanja da se ne brinu. Svesna sam da se ovakve stvari dešavaju. Nažalost, nisam niti ću biti jedina koja u životu prolazi kroz ovakvo iskustvo. Najvažnije je sagledati sve što vam se događa iz pravog ugla a ja sam prosto uverena da nam se sve dešava sa razlogom. Nakon celokupne situacije puna sam optimizma jer pored sebe imam čoveka kojeg najviše volim, mog Ivana. Mi smo tu činjenicu već prihvatili i sa nestrpljenjem očekujemo momenat kada ćemo moći ponovo da Vam se obratimo sa najlepšim mogućim vestima - napisala je Andreana na društvenim mrežama.

4. Đanijeva žena, Slađa

foto: instagram/sladja_carpediem

Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, zatrudnela je u 49. godini peti put po redu, ali je nažalost morala da abortira, jer joj je život bio ugrožen.

- Dobro sam. Nije bilo šanse da zadržim bebu jer ja pijem neke silne lekove, to bi mi bio peti carski rez, što bi bilo abnormalno, niko ne bi hteo da mi vodi trudnoću, razgovarala sam ja sa svima. Nije mi bilo baš prijatno, ali šta da radim. Nisam se nadala, ja sam bila u šoku kada sam saznala. Svakog meseca vadim krv zbog stenta, pa kad me je zvala priajteljica iz labaratorije, ja reko' ma to je greška. Đani se jeste odma u trenutku jako obradovao, ali znala sam da je neizvodivo. A i deca su mi velika, malo je bezveze. Žao mi je što neki ljudi ne mogu da imaju decu... - rekla je Đanijeva supruga.

5. Lepa Lukić

foto: Damir Dervišagić

Lepa Lukić jedna je od najpozitivnijih žena naše estrade i oko sebe ima veliki broj prijatelja i poznanika, ali ono što nije uspela jeste da se ostvari kao majka.

Naime, pevačica je u mladosti ostajala trudna ali je zbog karijere izabrala da abortira. Međutim, nakon tog zahvata više nikad nije mogla da ostane trudna.

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim - rekla je Lepa.

6. Vesna Rivas

foto: Nebojša Mandić

Pošto je izjavila da je dva puta htela da se ubije, pevačica Vesna Rivas je takođe priznala da ne može sebi da oprosti gubitak drugog deteta, čiji je život svojom voljom prekinula.

Ona se kaje što osim sina Petra nije rodila devojčicu koju je nosila, ali su je u tome sprečile nesuglasice sa suprugom Draganom Pajićem.

- Ubrzo nakon rođenja sina, ponovo sam ostala u drugom stanju. Dugo sam razmišljala šta da radim jer sam znala da me je suprug prevario dok sam se prvi put porađala. Prošla su četiri meseca trudnoće kada sam shvatila da se on neće promeniti i da mi brak izmiče. Zato sam abortirala. Nekoliko lekara je odbilo to da uradi jer je beba već bila formirana, ali sam danima plakala i išla od jednog do drugog ginekologa, sve dok jedan nije pristao da uradi kiretažu. Potpisala sam papir da to radim na svoju odgovornost i molila boga da sve bude kako treba - suznih očiju priznala je Vesna i otkriva da do danas nije prestala da razmišlja o toj odluci.

- Ne mogu da prebolim što sam ubila živo dete u sebi. Stalno brojim koliko bi godina imala i pitam se šta bi radila. Sinu i bivšem suprugu nikada nisam priznala šta sam uradila", otkrila je pevačica.

7. Nikolija Jovanović

foto: Printskrin: Instagram/nikki_nicole_

Pre nego što je postala mama devojčice Ree, Nikolija je izgubila bebu i to u trećem mesecu.

Ćerka Vesne Zmijanac posle tri nedelje otišla je na redovnu kontrolu, gde je ultrazvukom ustanovljeno da je plod mrtav.

Budući da se pevačica radovala prinovi, koju je čekala sa Reljom Popovićem, bila je u šoku nakon saznanja da je bebi srce prestalo da kuca. Kiretaža je urađena u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

- Nikolija je vodila računa o svemu jer je želela da do kraja iznese trudnoću. Nažalost, do toga nije došlo. Kada je pretposlednji put bila na pregledu, sve je bilo u najboljem redu, a ovo je sada za nju bio veliki šok. Lekari su na snimku videli da je plod bio iste veličine kao prošli put, da se ni milimetar nije makao, niti porastao - rekao je naš dobro obavešteni izvor i dodao da je Jovanovićeva preplakala ceo dan.

Bonus video

SRPSKI GLUMAC ZABRINUO FANOVE: Viktor Savić ZATRPAN u snegu

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.