2 KLINIČKE SMRTI, izgubio mnogo krvi, moguća amputacija: Nada Topčagić i njen sin će zbog ovoga biti večno zahvalni Mariji Šerifović!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

životna drama

2 KLINIČKE SMRTI, izgubio mnogo krvi, moguća amputacija: Nada Topčagić i njen sin će zbog ovoga biti večno zahvalni Mariji Šerifović!

Nada nikada neće zaboraviti veliku stvar koju je Marija za nju uradila
Objavljeno:

Pevačica nerado priča o ovom nemilom događaju, ali je zahvalna evrovizijskoj pobednici, koja se ponudila da pošalje helikopter po njenog sina da ga prebaci u bolnicu.

foto: Damir Dervišagić

- Mariji sam zahvalna dok sam živa! Svi su me zvali i nudili mi pomoć - Marinko Rokvić, Snežana Ðurišić, Goca Božinovska, ali Marija Šerifović se ponudila da pošalje helikopter, jer su policija i vojska zatajili. Kad se samo setim koliko sam samo pevala i davala priloga policiji i vojsci, pa da mi tako vrate. Zato Mariji hvala na tom gestu - priča Nada, koja je zahvalna i doktorima.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Doktor Slavko Ždrale, sa još dvojicom kolega dr Mirom Stojanovićem i dr Vjeranom Saratlićem, spasli su život mom Miroslavu. Doktor Slavko je završio smenu i krenuo kući u trenutku kad su Mikicu dovezli u bolnicu. Kad je video mladog čoveka, vratio se i dva puta ga vraćao u život iz kliničke smrti. Sin mi je skoro sasvim iskrvario, srce mu je stalo, pa su mu non-stop dodavali nove jedinice krvi. Postojala je i opcija da mu iseku nogu, ali je dr Ždrale odlučio da to ne urade, već da pokušaju da spoje nerve, što su na kraju i učinili - prepričava Topčagićeva.

foto: Zorana Jevtić

Marija nije želela da priča mnogo o svom humanom delu, ali je prokomentarisala.

- O dobrim delima ne treba mnogo pričati, jer se to i ne čini da bi neko znao. Verujem u dobro otkako znam za sebe i ono što činim za druge, činim jer tako osećam, a ne zato što želim da drugi o meni misle sjajno - rekla je Marija.

BONUS VIDEO: Stanija za Espreso priča o nasilju koje je preživela.

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.