GANUĆE VAS 6 naših zvezda koje su celoj Srbiji dokazale da su VELIKI LJUDI: Nije sve u slavi i ONI su to pokazali na neverovatan način!
Foto: Printscreen

i oni su od krvi i mesa

GANUĆE VAS 6 naših zvezda koje su celoj Srbiji dokazale da su VELIKI LJUDI: Nije sve u slavi i ONI su to pokazali na neverovatan način!

Dešava se da naše zvezde ponekada na pravi način imitiraju inostrane zvezde i na najbolji mogući način pomognu ljudima kojima je pomoć neophodna
Objavljeno: 20:52h

Nikola Rokvić

Slavni srpski pevač Nikola Rokvić, koji se pre jedne decenije proslavio hitovima "Ja sam tvoj i kad spavam sa njom" i "Oprosti mojoj mladosti" postao je Deda Mraz za ovu Novu godinu i ulepšao praznike deci u Beogradu, konkretno na Novom Beogradu.

Deca su bila u ekstazi, a Nikola se osećao bolje nego ikada. Bravo, svaka čast majstore!

Danica Maksimović

Danica Maksimović, jedna od članica žirija "Ja imam talenat" ispunila je voje obećanje i posetila Dejana Ketića koji se pojavio u emisiji i rasplakao Srbiju svojom tužnom pričom.

foto: Printscreen

Ona je otišla kod njega u Žagubicu, gde on živi u nehumanim uslovima. Prvo što je uradila, odnela mu je stvari i hranu, a potom platila mesečnu kiriju za sobicu, koju je dugovao.

foto: printscreen/youtube

- Odnela sam mu toplu garderobu, hranu i novac. Potrebno mu je još stvari, kao i novčana pomoć. Nema šta da jede, danima nije jeo. Kada sam videla kako jede ono što sam donela, nisam mogla da verujem, to je stvarno jedna velika tuga. Plakala sam kada smo se rastali, bilo mi je baš teško. On se snalazi u svom tom haosu, sezonski radi u šumu, poteže teret duplo teži od svoje težine... Zbog toga je imao čak i operaciju... Tragična je to priča - objašnjava glumica.

Nikola Đuričko

Nikola Đuričko izašao je u susret vernoj obožavateljki, čija je želja za rođendan bila da se fotografiše sa njenom slikom.

Drugarica slavljenice, izvesna Tanja želela je da oduševi svoju prijateljicu i uradi joj majicu sa Đuričkovim likom.

foto: Instagram

- Zamolila sam Đuričkog preko drugarice da se slika sa ovom prvom fotografijom, da napravim Tijani majicu za rođendan i on ''Bog Otac'', ne samo da se slikao, već ju je sam stavio pored nosa. Đuričko, klanjamo ti se - napisala je Tanja na svom Instgram profilu.

Sandra Afrika

Maturant Dušan Vuković iz Novog Žednika snimo je video-klip u kojem je pozvao Sandru Afriku da mu bude pratilja na maturi.

foto: facebook

Sandra Afrika prihvatila je njegov poziv i bila sa njim na njegovoj bitnoj večeri u životu.

foto: Printscreen/ Facebook/ Dušan Vuković

Dušan i pevačica su uskladili svoje modne kombinacije. Maturant je imao plavu košulju i odelo, dok je Sandra blistala u teget plavoj haljini.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.