NIKAD NIJE KASNO! Ove srpske poznate dame nisu se obazirale na godine i postale su MAME u 5. DECENIJI! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Svaka im čast

NIKAD NIJE KASNO! Ove srpske poznate dame nisu se obazirale na godine i postale su MAME u 5. DECENIJI! (FOTO)

Pre se za ženu smatralo starijom porodiljom ako je ostala trudna u tridesetima, ali danas zvezde nameću novi trend
Objavljeno:
foto: Dragan Kadić

Publika je glumicu Ljiljanu Jakšić Salvetu (54) zavolela kroz seriju Kursadžije, a tek se sa 52 godine ostvarila kao majka i svoj život u potpunosti je posvetila odrastanju naslednice

Često ističe kako je tek sada svesna da joj do trenutka kad je uzela bebu u ruke sve deluje besmisleno. Ćerka je jednostavno zaokružila i upotpunila njenu priču.

Svoju naslednicu donela je na svet postupkom veštačke oplodnje, a mnogi su je u periodu dok je bila trudna nazivali i Majka Hrabrost.

foto: Dragan Kadić

Leontina Vukomanović ostvarila se kao majka u četrdesetim godinama i rodila ćerku Luciju kada je i počela nova etapa u njenom životu. Rekla je da je rodila u pravo vreme kada se već ostvarila na privatnom i poslovnom planu i postala dovoljno zrela da se posveti toj ulozi koja je sada potpuno zaokupira.

- Ne, samo sam sa 26 imala potrebu da imam porodicu i dete, a nakon toga nisam osećala ni godine, ni protok vremena. Kada se navikneš na jedno, vrlo je lako ne razmišljati ni o čemu drugom - rekla je pevačica.

Glumica Danijela Vranješ postala je majka u 43. godini pre samo nekoliko dana.Njoj i bubnjaru Igoru Maleševiću ovo je prvo dete.

S obzirom da se nedavno porodila još uvek nemamo njene utiske, ali verujemo da su isključivo i samo pozitivni kao i kod ostalih majki.

foto: instagram

Na poslednjem mestu nalazi se pevačica iz susedne Hrvatske, Jasminka Hamza Tajči koja je mnoge dame inspirisala i dala im motiv da nastave da se trude.

Ona je već dobro zagazila u 5. deceniju i postaće majka i to ne samo jednog deteta već će na svet doneti blizance.

- Kada sam se udala pre nekoliko godina, želela sam odmah decu. Međutim, nije nam se dalo. Nadu i veru da ću postati majka nisam gubila, ali moj muž i ja smo se u razgovorima pomirili s tim da ćemo živeti naš skladan život i bez dece ako ih ne bude. Ali, znate kako se kaže: „Čovjek snuje, a dragi Bog odlučuje". Kada smo izgubili svaku nadu da ćemo postati roditelji, kada smo se opustili i prepustili nekom drugim stvarima u životu, desilo nam se ono za čim smo čeznuli. Ostala sam trudna - vidno uzbuđeno priča Tajči.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.